Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Αρχικά, σιγουρέψου ότι έχεις official rom, σε περίπτωση που έχεις αγοράσει τη συσκευή από εξωτερικό. Έπειτα, από τη δική μου εμπειρία, έχει και αισθητές διαφορές, ξεφορτώνεσαι τα άχρηστα προγράμματα της google για παράδειγμα, έχεις παραπάνω ελευθερίες στη διαχείριση του κινητού, από εκεί και πέρα δεν είμαι και κάποιος αρμόδιος να απαντήσω πιο εξειδικευμένα...
-
το παρακάτω link δεν λειτουργεί
υπάρχει κάποιο άλλο ?---rodco--- -
@rodco κάνε την αίτηση πρώτα και όταν πάρεις έγκριση θα πας εδώ ---> en.miui.com/unlock και θα το κατεβάσεις.
-
Ο/H rodco έγραψε:
Καλημέρα,
είμαι νέος στα Xiaomi
και πήρα πριν λίγες μέρες από Κωτσόβολο το Redmi Note 4x
όλα καλά με τα ελληνικά του , καλά θα ήταν να βάλω και την ελληνική Rom...
έχω ξεκινήσει να διαβάζω τους οδηγούς....
αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας
έχω Win10 και usb3
θα ήθελα αρχικά να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader.
Σας επισυνάπτω τη photo.
Φιλικά
-rodco-
Υποψιν, δεν γνωριζω τι γινεται με την εγγυηση, αν δηλαδη μετα μπορεις απλα να ξανακλειδωσεις και να μην φαινεται οτι ξεκλειδωσες. -
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Καλωσόρισες και καλορίζικη η συσκευή, γιατί να αλλάξεις την rom; Είναι η τελευταία επίσημη της συσκευής...
---rodco--- -
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Αρχικά, σιγουρέψου ότι έχεις official rom, σε περίπτωση που έχεις αγοράσει τη συσκευή από εξωτερικό. Έπειτα, από τη δική μου εμπειρία, έχει και αισθητές διαφορές, ξεφορτώνεσαι τα άχρηστα προγράμματα της google για παράδειγμα, έχεις παραπάνω ελευθερίες στη διαχείριση του κινητού, από εκεί και πέρα δεν είμαι και κάποιος αρμόδιος να απαντήσω πιο εξειδικευμένα...
Οσον αφορα τη κινεζικη σαβουρα, σωστο, αλλα μιλαμε για official rom οποτε δεν εχεις τετοιο θεμα. Φυσικα παντα βοηθαει να εισαι root αλλα δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση και κατα ποσο φαινεται οτι ξεκλειδωσες. Να σκασεις τοσα λεφτα εξτρα για infoquest και να ρισκαρεις την εγγυηση απο το πρωτο κιολας μηνα;
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Οσον αφορα τη κινεζικη σαβουρα, σωστο, αλλα μιλαμε για official rom οποτε δεν εχεις τετοιο θεμα. Φυσικα παντα βοηθαει να εισαι root αλλα δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση και κατα ποσο φαινεται οτι ξεκλειδωσες. Να σκασεις τοσα λεφτα εξτρα για infoquest και να ρισκαρεις την εγγυηση απο το πρωτο κιολας μηνα;
Όσες εφαρμογές τις google δεν τις θέλω, τις έκανα disable με αυτή την εφαρμογή -
Ο/H iJohnnyCash έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H Moneytarey έγραψε:
. Φυσικα παντα βοηθαει να εισαι root αλλα δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση και κατα ποσο φαινεται οτι ξεκλειδωσες. Να σκασεις τοσα λεφτα εξτρα για infoquest και να ρισκαρεις την εγγυηση απο το πρωτο κιολας μηνα;
Δεν την γνωριζω την εφαρμογη αλλα δεν θελει root?
Παντως με το τροπο που ειπα δεν τρεχει τιποτα απο πισω. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H iJohnnyCash έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H Moneytarey έγραψε:
. Φυσικα παντα βοηθαει να εισαι root αλλα δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση και κατα ποσο φαινεται οτι ξεκλειδωσες. Να σκασεις τοσα λεφτα εξτρα για infoquest και να ρισκαρεις την εγγυηση απο το πρωτο κιολας μηνα;
Παντως με το τροπο που ειπα δεν τρεχει τιποτα απο πισω
-
Οποτε ο μοναδικος λογος για να το βαλεις ειναι αν δεν εχεις ορεξη να ψαχνεις τις ρυθμισεις.
-
Πηρα προσφατα ενα redmi note 4x global απο welcomestores αλλα μου κανει νερα με το wifi.Ενω στην αρχη που συνδεεται παει σφαιρα μετα απο λιγο σερνεται και πρεπει να ανοιγοκλεισω το wifi στο κινητο.Ειχα πολυ καιρο το redmi note 3 pro και δεν μου το ειχε κανει ποτε.Ειναι με την 8.2.4.0 global stable τωρα,ειχα δοκιμασει και επαναφορα αλλα δεν...Xiaomi redmi note 3 pro 3/32
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα