Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Και γω την ίδια φοράω και δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής..
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Ο/H ktmskylos έγραψε:
Πηρα προσφατα ενα redmi note 4x global απο welcomestores αλλα μου κανει νερα με το wifi.Ενω στην αρχη που συνδεεται παει σφαιρα μετα απο λιγο σερνεται και πρεπει να ανοιγοκλεισω το wifi στο κινητο.Ειχα πολυ καιρο το redmi note 3 pro και δεν μου το ειχε κανει ποτε.Ειναι με την 8.2.4.0 global stable τωρα,ειχα δοκιμασει και επαναφορα αλλα δεν...
-
Αυτο που δινει η wind για το vdsl,απο συσκευες το κινητο και 2 pc ειναι συνεχεια συδεδεμενα ασυρματα.Το note 3 pro το ειχα πανω απο χρονο δεν μου το ειχε κανει ποτε,τωρα με το note 4 μια βδομαδα που το εχω μου το κανει πολυ συχνα.Xiaomi redmi note 3 pro 3/32
-
Ο/H ktmskylos έγραψε:
Αυτο που δινει η wind για το vdsl,απο συσκευες το κινητο και 2 pc ειναι συνεχεια συδεδεμενα ασυρματα.Το note 3 pro το ειχα πανω απο χρονο δεν μου το ειχε κανει ποτε,τωρα με το note 4 μια βδομαδα που το εχω μου το κανει πολυ συχνα.
Αυτο στο κανει και με 4g; -
Το ZTE H168N ειναι το ρουτερ,με 4G οχι δεν μου το κανει.Τωρα πχ εχει κανα 2 ωρο να μου το κανει,του τρεχω speedtest καθε λιγο να δω και πιανει κανονικα 30+mbps.Xiaomi redmi note 3 pro 3/32
-
Μηπως στο κανει κυριως βραδυ κατα τις 9; Ακουγεται περιεργο αυτο που λεω αλλα αν ισχυει δεν φταιει το κινητο. Απλα ειναι ωρα αιχμης και υπαρχει αυξημενη κινηση δεδομενων και ζοριζεται. Ειδικα αν εχει πεσει η αποδοση του ρουτερ με το καιρο ή εχουν αυξηθει οι vdsl στη γειτονια σου.
-
Οχι το κάνει άσχετες στιγμές στην ημέρα.Εφοσον δεν το κάνει συνέχεια λογικά κάτι θα παίζει με το ρουτερ,θα δανειστώ ένα άλλο από φίλο μου να δοκιμάσω.Αν το κάνει και με εκείνο θα το στείλω για service.Xiaomi redmi note 3 pro 3/32
-
-
Με region:indian το updater app δεν βγάζει ενημέρωση
Αν βγάλει άκρη κανένας ας πει και σε μας πως να κάνουμε το upgrade
Δε μας βγάζει ακομη το update γιατι ειναι developer rom και όχι η official stable. Εμένα γι'αυτό δε μου τη βγαζει παντως.
Επίσης δεν εχει καμια σοβαρή αλλαγη από ότι γράφουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα