Υπάρχουν εντολές αλλά μπορείς και με miflash και επιλογή flash all and lock.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Θετική Απάντηση
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Υπάρχουν εντολές αλλά μπορείς και με miflash και επιλογή flash all and lock.
Κινέζικα μου φαίνονται όλα αυτά!
Μάλλον πρέπει να αρχίσω το διαβασμα χαχαχαχαχαχα
Xiaomi Redmi Note 4 GlobalΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Thracia ()
Αιτία: Σοφή κουβέντα, -
Ναι γίνεται και με τους τρόπους που είπε ο Γιώργος. Γιώργο σ'ευχαριστούμε για την ενδελεχή ενημέρωση!
-
Μάλλον θα χρειαστούμε έναν xiaomakia κάτοχο του global version να το κάνει, γιατί θα χάσουμε πολλές ώρες στη μελέτη!
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Μην ανησυχείς. Όλοι διαβάσαμε πολύ στην αρχή. Μην σου πω ότι ακόμα διαβάζουμε!
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Ούτε εδώ φαίνεται. Αν ξανακλειδώσεις Xiaomi τα στέλνεις κανονικά στον πωλητή για εγγύηση.
Προσωπικα δεν εχω ιδεα τι γινεται. Αλλα για σκρουτζομαγαζο δεν θα δισταζα να ξεκλειδωσω αφενως γιατι δεν νομιζω να μπορεσουν να το μαθουν και αφετερου σιγα την εγγυηση του σκρουτζομαγαζου. -
Τι να σου πω αυτά τα λέω από αυτά που έχω διαβάσει και εγώ. Δεν μου έτυχε προσωπικά για να ξέρω.
-
Ο/H polis4gr έγραψε:
Ναι έτυχε πέρυσι να διαβάσω κάτι άρθρα για ξεκλείδωμα - φλασάρισμα ελληνικής rom για xiaomi συσκευή ενος φίλου και το παράτησα.. Στα samsung η δουλειά είναι ολη κι όλη μία σελίδα σε thread
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
-
Αυτό ήταν αρκετά παλιό κινητό της Samsung που ίσχυαν άλλα πράγματα. Πλέον την έχουν δυσκολέψει την όλη διαδικασία.
-
Ρε μάγκες με την ίδια sim σε 4g (vodafon), στον ίδιο χώρο στην επαρχια, με το xiaomi έχω σήμα, ενώ με το asus zenfone 2 (CN) δεν είχα. Πώς ερμηνεύεται αυτό?
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα