Κοίταξε θεωρητικά μπορείς να ξεκλειδώσεις και με global stable όπως έκανα και εγώ στο 4 prime τότε. Βέβαια για το note 4 με global stable άκουσα ότι είναι πιο δύσκολο και από το 4 prime στο ξεκλείδωμα με global stable οπότε μάλλον θα πρέπει να πας σε china. Βέβαια ρώτα και κάποιον εμπειρότερο.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
οσο αφορα τον αισθητηρα της καμερας που γραφετε παραπανω εχω παρει δυο note 4x ενα απο Σκρουτζ και ένα από κινα.Και τα δύο έχουν αισθητηρα samsung
-
Με τόσους αισθητήρες samsung να αισθάνομαι ότι έχω special limited edition με τον sony δλδ?
-
Όχι απλά η Samsung μέχρι και σερβιέτες θα φτιάχνει σε λίγο. Έλεος με αυτή την επέκταση των προιόντων της.
-
Μπορείτε να γράψετε τους κωδικούς παραγωγής 2016ΧΧΧ για τα κινητά με αισθητήρα samsung και sony αντίστοιχα καθώς και τις μπάντες που αναγραφοταν στο site από όπου αγοράσατε.
-
Υστερικοι με τη μπαντα; Δεν νομιζω οτι ειναι υστερια το να θες να εχεις 4g αν εισαι επαρχια.
=============== Απρ 23rd 2017, 11:52am ===============
Οσον αφορα τον αισθητηρα, ειστε σιγουροι οτι δεν κοιτατε την μπροστινη καμερα; -
-
Θα ειχα ηδη βαλει αλλα το εδωσα χθες σε συγγενη το κινητο. Οταν το ξαναπαρω (γιατι σιγουρα θα το ξαναπαρω) θα ενημερωσω. Απλα σιγουρα οχι απο infoquest γιατι θελω να βαλω την ελληνικη rom και ειναι κριμα να τα σκασω για μια εγγυηση που πιθανοτατα θα την χασω με το φλασαρισμα.
=============== Απρ 23rd 2017, 12:51pm ===============
Για να λες 250 εννοεις infoquest. Ηταν χρυσα ή μαυρα αυτα που ειδες;
Παντως το κινητο εχει ανακοινωθει με αισθητηρα sony. Ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι απλα λαθος του kernel? -
Εγω το εχω παρει απο την ευρωπαικη του honorbuy. Πισω καμερα imx258 μπροστα s5k5e8.
-
Έχει στο σκρουτζ redmi note 4 snapdragon ποια η διάφορα με το note 4x,έχει την 800 γιατί ούτε αυτό δεν φαίνεται στα χαρακτηριστικα πλην σε ένα κατάστημα,γιατί αυτός ο χαμός?
-
Ο/H tollisth έγραψε:
Έχει στο σκρουτζ redmi note 4 snapdragon ποια η διάφορα με το note 4x,έχει την 800 γιατί ούτε αυτό δεν φαίνεται στα χαρακτηριστικα πλην σε ένα κατάστημα,γιατί αυτός ο χαμός?
-
Δηλαδή η μοναδική διάφορα είναι άπλα η περιγραφή και μόνο?
Ότι να ναι εν ολίγοις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα