Τσεκαρε την υπογραφη μου για να δεις τις μοναδικες διαφορες.Ο/H tollisth έγραψε:
Δηλαδή η μοναδική διάφορα είναι άπλα η περιγραφή και μόνο?
Ότι να ναι εν ολίγοις
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
βασικα το συγκεκριμενο τοπικ ποιο κινητο αφορα:
το note 4 global(με την 800);
Αν ναι, τότε πρεπει να αλλάξει ΤΙΤΛΟ και κατηγορια στο φορουμ. -
Αν δεις την πρώτη σελίδα δεν είναι για την global έκδοση
-
-
Καλησπέρα φίλοι, έχει βρει κανένας από ebay προστατευτικό τζαμάκι που να ταιριάζει σε όλη την οθόνη του κινητού?...εκτός από αυτά με τα πλαίσια πάνω-κάτω
-
-
Εχουν βγει αλλες δυο. Η τελευταια ειναι η 8.2.4.0. Αν την βιαζεσαι, γυρνα το region σε india, κανε αναζητηση και λογικα θα στη βρει. (αφου τελειωσει το update μπορεις να το γυρισεις σε greece παλι).
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Όντως το γύρισα σε India και αμέσως μου βρήκε την αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σττη συσκευή μου πάντως, που είχα ανέκαθεν ορίσει σαν region την Ελλάδα, έχει βγάλει αναβάθμιση για την 8.2.4. εδώ και μια βδομάδα, τουλάχιστον
-
Παιδιά έχω ένα θέμα με την κάλυψη
Από media market το αγόρασα το κινητό
Πολλές φορες χάνεται το σήμα εντελώς σε σημεία που είχα πάντα.. Και μου έρχονται μηνύματα για χαμένες κλήσεις
Vodafone με την τελευταία stable από india όπως ανέφεραν ποιο πάνω
Sorry.. Το διόρθωσα -
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις Greeklish διότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.
-
Παιδιά σε πολλά σχόλια για τη συσκευή διαβάζω ότι έχει θέματα με ECΟ στον ήχο. Περισσότερο σε αυτούς που σας ακούνε και όχι στον χρήστη της συσκευής.
Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα