Γνώμη μου ειναι πως και η κάμερα της sumsung τραβαει αρκετα καλα ( την ημερα παντα) να ρωτήσω κατι αλλο. Στο official forum της xiaomi αναφερουν οτι βγηκε το update για το Android 7. Έχει πάρει κανεις την αναβάθμιση?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H geomos έγραψε:
Ο/H geomos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγο είδα ένα σύντομο Unboxing του redmi note 4 global edition. Ήταν σε κουτί με αγγλικούς χαρακτήρες, ευρωπαϊκό φορτιστή και οδηγίες επίσης στα αγγλικά. Κατά τα άλλα είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το redmi note 4 x (cpu, οθόνη, μνήμη, μπαταρία κτλ). Επειδή ο reviewer έχει δοκιμάσει όλα τα redmi note 4 (το πρώτο με mediatek, το Χ με snapdragon και τώρα αυτό) παρατήρησε ότι η Global έκδοση έχει τον imx258 σενσορα της Sony στη κάμερα ενώ οι άλλες κάποιο isocell μοντέλο της Samsung.
Εσείς που έχετε το redmi note 4 x μπορείτε να το διασταυρωσετε? Γιατί έστω και αυτό το θεωρώ μεγάλη αναβάθμιση όταν η διαφορά στη τιμή των μοντέλων είναι τόσο μικρή. Ευχαριστώ προκαταβολικά (το kimovil βέβαια γράφει ότι και το note x έχει Sony σενσορα).
Εδώ και το Unboxing
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my SM-T320 using Tapatalk
Καλημερα. Εσυ ποιο εχεις; Ποτε το αγορασες και απο που; -
Ο/H Antretng έγραψε:
Γραψε και απο που το πηρες, ποτε οπως και χρωμα.
-
Ο/H Moneytarey έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Γραψε και απο που το πηρες, ποτε οπως και χρωμα.
-
Η συσκευή προοριζόταν για φίλο γιαυτό έψαχνα τις διαφορές. Εν τέλει κατέληξε αλλού.
Sent from my SM-T320 using Tapatalk -
Πως θα τσεκαρουμε οι υπολοιποι ποιες καμερες εχουμε ,μιας και το κρυφο μενου δεν ενεργοποιηται με την τελευταια ρομ ?
aida και cpuz δεν δειχνουν κατι! -
Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Εκτος εαν καποιο προγραμμα διαχειρισης kernel στο εμφανισει (θελουν ρουτ). Και παλι με μεγαλο "αν".
Μπορεις βεβαια να κανεις back up μεσω twrp και να φορεσεις αλλη ρομ. Δεν ξερω βεβαια αν αξιζει το κοπο αφου ουτως ή αλλος τωρα το πηρες το κινητο. Δεν αλλαζει κατι -
note 4x αγορασμενο από public φοράει μπρος πίσω samsung.....global....black
-
Ισως πρεπει να μεταφερθουν τα μηνυματα σε χωριστο thread γιατι θα χαθουνε και απλα εδω να μπει ενα link του thread.
Τι λετε φανταστικοι moderators ? -
-
Καλησπερα.Οταν μου ερχετε μήνυμα για αναπάντητη κλήση μου εμφανίζει μόνο τον αριθμό και όχι το όνομα της επαφής,στην οθόνη κλειδώματος.Ξερετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να εμφανίζει το όνομα της επαφής?
Xiaomi redmi note 4x -
Ο/H manolismilan έγραψε:
Καλησπερα.Οταν μου ερχετε μήνυμα για αναπάντητη κλήση μου εμφανίζει μόνο τον αριθμό και όχι το όνομα της επαφής,στην οθόνη κλειδώματος.Ξερετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να εμφανίζει το όνομα της επαφής?
Xiaomi redmi note 4x
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα