Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Καλησπερα εχω το global και θελω να ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη.Ακολουθω αυτον τον οδηγο;
Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
Δεν υπαρχει stable,μονο dev; -
Ο/H gfilip έγραψε:
Καλησπερα εχω το global και θελω να ξεκλειδωσω
Ακόμη δεν υπάρχει stable όχι.. -
Ηρθε με global 8.2.2.0,να δοκιμασω να ξεκλειδωσω με αυτη η να περασω πρωτα global dev;
Συγνωμη για το "πρηξιμο"
Δεν χρειαστηκε αλλαγη ρομ,ξεκλειδωσε με αυτη που ηρθε. -
Καλησπέρα στην παρέα.
Πήρα ενα note 4X Mido global. Το ξεκλείδωσα , φοράει official 8.1.15.0 . Δεν θα του βάλω την dev γιατί προορίζεται για τον πατέρα μου και δεν θέλω δυσάρεστες εκπλήξεις
Να ρωτήσω, αν βάλω TWRP για root κυρίως, μετά μπορώ να περνάω χειροκίνητα την official από MIUI μεσα απ το κινητό ;;; θα χάνεται το recovery σε κάθε update της ROM;;;
ΟΤΑ δεν ρωτάω καν, υποθέτω ότι χάνεται με το twrp. -
-
Ευχαριστώ. οποτε μετα το update της ΡΟΜ, τρεχουμε κι ενα fastboot flash recovery για το καλό.
Να σου πω την αλήθεια δε πολύ θέλω να βάλω DEV. Είχα δυσάρεστη εμπειρία μέχρι προσφάτως με τις τελευταίες dev ενος redmi note 3 pro (Kenzo), πολλά κολλήματα. Μόλις του βαλα την stable 8.2 την ελληνική, έστρωσε.
Νόμιζα ότι βγήκε stable 8.x από τα παιδιά εδώ αλλά δυστυχώς μόνο developer. -
Ο/H lefteris82 έγραψε:
Νόμιζα ότι βγήκε stable 8.x από τα παιδιά εδώ αλλά δυστυχώς μόνο developer.
Πάντως και η dev η τελευταια που πέρασε φίλος μια χαρά ειναι.. -
Ο/H lefteris82 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα.
Πήρα ενα note 4X Mido global. Το ξεκλείδωσα , φοράει official 8.1.15.0 . Δεν θα του βάλω την dev γιατί προορίζεται για τον πατέρα μου και δεν θέλω δυσάρεστες εκπλήξεις
Να ρωτήσω, αν βάλω TWRP για root κυρίως, μετά μπορώ να περνάω χειροκίνητα την official από MIUI μεσα απ το κινητό ;;; θα χάνεται το recovery σε κάθε update της ROM;;;
ΟΤΑ δεν ρωτάω καν, υποθέτω ότι χάνεται με το twrp.
Αφού προορίζεται για τον πατέρα σου γιατί δεν αφήνεις την Global και κλειδωμένο το bootloader για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
Η Global παίρνει, OTA Updates, έχει αξιοπρεπεστατα ελληνικά και είναι και official.Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
καλημερα
να ρωτησω.... οταν ανεβαινουν φωτογραφιες στο Mi cloud διαγραφονται απο τη συσκευη αυτοματα? εχω χασει για καποιο λογο μερικες και δεν καταλαβαινω το γιατι.... -
Ο/H qsd330 έγραψε:
καλημερα
να ρωτησω.... οταν ανεβαινουν φωτογραφιες στο Mi cloud διαγραφονται απο τη συσκευη αυτοματα? εχω χασει για καποιο λογο μερικες και δεν καταλαβαινω το γιατι....
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα