Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
-
-
Καλησπέρα, πήρα πριν μερικές μέρες το Note 4 global (Infoquest) και πρόσεξα ότι ενώ μιλάω με κάποιον, ξαφνικά και για κάποια δευτερόλεπτα σταματάω να ακούγομαι στον συνομιλητή μου.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το πρόβλημα διορθώνεται μόνο του αλλά τι μπορεί να φταίει?Από σήμα είμαι κομπλέ και δεν είχα ποτέ θέμα στο σπίτι μου ούτε με άλλα κινητά με αυτή τη sim.
Και μετά απο σημερινό update το ίδιο.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο?
δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλά βάζω screen των πληροφοριών -
τι εταιρεία είσαι; αν είσαι σε μέρος που δεν πιάνεις καλά data ίσως είναι το Voltee
-
Cosmote αλλα δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα στο παρελθον.
Το Voltee τι ειναι? -
Καλησπερα, έχει 2 μέρες που παρέλαβα τη συσκευή και έχω μερικές απορίες που όσο ψάχνω τόσο δεν λύνονται... Παρακαλώ τη βοήθεια και την υπομονή σας...
1)Η συσκευή μου είναι η 2016102 άρα είναι το redmi note 4 snapdragon με την Β20 σωστά;
2)Είναι αλήθεια ότι το 2016102 έχει bluetooth 4.1 και single band wifi ενώ το 2016101 που δεν έχει την Β20 έχει bluetooth 4.2 και dual band wifi;
3)Η συσκευή ήρθε με την 8.1.15 MCFMIDI global stable και ενώ ψάχνω για ενημερώσεις δεν μου βγάζει την 8.2.2. Η τελευταία είναι μόνο για το 2016101; Ή είναι developer; Ή δεν είναι global;
4)Υπάρχει μια εφαρμογή ή κάποιος τρόπος μέσα από το field test της συσκευής να δω σε ποια μπάντα 4g τρέχει αυτή τη στιγμή η συσκευή; Έχω δοκιμάσει καμία 10αρια εφαρμογές και δεν έβγαλα άκρη. -
1. Σωστά.
2. Υποστηρίζει Bluetooth 4.1 και Single Band WiFi
3. Γύρισε τη χώρα σε Ινδία και κάνε έλεγχο εκ νέου. Ίσως σου βγάλει ota update.
4. Υπάρχει το Network Signal Guru, αλλά πρέπει να είσαι root. -
Ο/H InanimateObject έγραψε:
Καλησπέρα, πήρα πριν μερικές μέρες το Note 4 global (Infoquest) και πρόσεξα ότι ενώ μιλάω με κάποιον, ξαφνικά και για κάποια δευτερόλεπτα σταματάω να ακούγομαι στον συνομιλητή μου.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το πρόβλημα διορθώνεται μόνο του αλλά τι μπορεί να φταίει?Από σήμα είμαι κομπλέ και δεν είχα ποτέ θέμα στο σπίτι μου ούτε με άλλα κινητά με αυτή τη sim.
Και μετά απο σημερινό update το ίδιο.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο?
δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλά βάζω screen των πληροφοριών
Έχουμε την ίδια συσκευή και τον ίδιο πάροχο. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπορώ να υποθέσω ότι αφού έχεις καλό σήμα(?), μπορεί να είναι θέμα hardware. Όμως γιατί δεν κάνεις update στην 8.2.4 να το τεστάρεις και να είσαι σίγουρος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα