Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Χωρίς να έχω δει την συσκευή από κοντά δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες είναι λογικό να υπάρχει η κατανάλωση αφού δουλεύει η συσκευή δεν σημαίνει κάτι αυτό
-
Καλησπερα στην ομαδα!
Αποφασισα λοιπον κι εγω με την σειρα μου να γινω μελος της οικογενειας xiaomi
Εχθες λοιπον παραγγειλα το εξης κινητο : Xiaomi Redmi Note 4X Dual SIM 64GB (ENG menu)
Μετα απο συνομιλια με την υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων, μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο ερχεται μονο με αγγλικο μενου και αναμενουμε αναβαθμιση για το ελληνικο, ενω το πληκτρολογιο και τα σχετικα ειναι σε ελληνικη γλωσσα.Επισης κατι αλλο που με εκανε να εχω αποριες ειναι οτι εχθες που το παραγγειλα εγω, εκανε 229 ευρω, ενω σημερα που μπηκα να το ξαναδω εκανε 217ευρω. Μπορει να μου εξηγησει καποιος που γνωριζει τι γινεται?
Ευχαριστω εκ των προτερων
(Το κινητο δεν το εχω ακομη στα χερια μου) -
-
Ο/H sarakats85 έγραψε:
Έβαλα την global 8.1.15.0 και πάλι παιδιά είναι η μνήμη η δεσμευμένη είναι στο 1.4 από τα 3.00 gb ..Eίναι λογική η διαχείριση της μνήμης για ένα άδειο κινητό χωρίς καμία εφαρμογή μέσα? Αν βάλω την ελληνική πάλι εκεί θα είναι η δεσμευμένη μνήμη?
Ελπίζω μη σας κούρασα καλή συνέχεια σε όλους
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!
Θέλω να μπω κι εγω με την σειρά μου να γίνω μέλος της οικογενειας xi
Ο/H derveni έγραψε:
@Zisis13 Πιθανόν άλλαξε η ισοτιμία για αυτό έχει άλλη τιμή.
Για το αγγλικό μενού γνωρίζουμε κάτι; -
@Zisis13 Αν κατάλαβα καλά από ότι γράφεις σου είπανε ότι προσεχώς Ελληνικά τώρα το πότε μπορεί σε 1 εβδομάδα μπορεί και σε 2 μήνες άρα υπομονή.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Zisis13 Αν κατάλαβα καλά από ότι γράφεις σου είπανε ότι προσεχώς Ελληνικά τώρα το πότε μπορεί σε 1 εβδομάδα μπορεί και σε 2 μήνες άρα υπομονή.
-
Ο/H Zisis13 έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H Zisis13 έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
-
Ρε παιδιά η έκδοση 8.2.5 είναι stable ή Dev? Δεν την βρίσκει με region:indian...
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Εχετε βρει καποιο tempered glass που να ταιριαζει απόλύτα με το note4(snap+B20) χωρις να αφήνει κενά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα