προγραμματάκι είναι βρε. Βάλε τους drivers. Διάβασε τις οδηγίες.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Συγνωμη αυτο που θα βοηθησει οταν μιλαω που ακουγομαι σα ρομποτ.
με το pc δεν εχω καποιο προβλημα συνδεσης -
πρόβλημα ηχείου ή ρομ μου μυρίζεται. Με handsfree το ίδιο;
-
μαλλον το μικροφωνο εννοεις γιατι εγω ακουω καλα. οι αλλοι δεν μ ακουνε παντα καλα.
και οταν τραβαει βιντεο ακουγεται στα χαμενα -
μικρόφωνο τότε.
-
να κανω την αναβαθμιση σε 8.2.5.0 να το παρακολουθησω και αν το συνεχιζει να το παω πισω στο πλαισιο για σερβις?
-
αυτό ναι.
-
@Fotis Alexandris Απ' ότι κατάλαβα το αγόρασες από Plaisio άρα έχεις επίσημη rom της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα με το μικρόφωνο (δεν νομίζω ότι είναι θέμα rom), αν μετά την αναβάθμιση συνεχίζει το πρόβλημα (το πιο πιθανό) να το πας στο service για επισκευή, χωρίς να πειράξεις τίποτα, γιατί αλλιώς θα έχεις θέμα με την εγγύηση.
* Για όσους έχουν επίσημη (της ελληνικής αντιπροσωπείας) rom και είναι root (όπως εγώ) το κινητό παίρνει κανονικά update (αυτή την στιγμή κατεβάζω την 8.2.5MCFMI) -
You may think you can fly - but you better not try
-
-
Root σε official 8.2.5.0 (MCFMIDL) & 8.2.10 (MCFMIDL)
Αφού έχουμε περάσει twrp με τον οδηγό, στη συνέχεια φλασάρουμε SuperSu και μετά lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip και είμαστε έτοιμοι. Για να μην έχουμε θέμα με το MTP θα φλασάρουμε το MTP Fixer all devices
EDIT
Επειδή υπάρχουν πολλές απορίες για το αν μπορούμε να έχουμε με official rom TWRP και root, η απάντηση είναι πως βεβαίως και μπορούμε να έχουμε:
Στην φωτογραφία έχω TWRP 3.1.1 (το theme μην σας μπερδεύει)
Η δεύτερη συχνή, ερώτηση είναι, αν αφού έχουμε εγκαταστήσει TWRP και έχουμε κάνει root, θα μπορούμε να παίρνουμε OTA updates. Και εδώ η απάντηση είναι, πως θα παίρνουμε κανονικά τα update μας, αλλά κάθε φορά που θα εγκαθίσταται καινούργια official rom, θα πρέπει να ξαναπερνάμε twrp και supersu γιατί το τηλ. γυρνά σε εργοστασιακή μορφή. Επίσης να διευκρινίσω, ότι δεν χάνεται τίποτα (δεν γίνεται δηλ. hard reset) και επίσης ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος.
-
Έβαλε κανείς την 8.2.5; Να μας πει εντυπώσεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα