Εγω.... αλλα το ειχα πολυ λιγο.. μια βδομαδα περιππου

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
Τα μηνύματά σου μεταφέρθηκαν εδώ γιατί στο άλλη νήμα ήταν εκτός θέματος.Ο/H xlimintzouras 007 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Ως μελλοντικός αγοραστής redmi note 4x χωρίς extra ιδιαίτερες γνώσεις περί κινητών, έχω χάσει πραγματικά την μπάλλα για το τι ισχύει....έχει 4G στην επαρχία, δεν έχει 4G (πελάτης Wind), έχει πυξίδα, δεν έχει πυξίδα και πολλά άλλα τέτοια. Διαβάζοντας στα διάφορα σκρουτζομάγαζα τα χαρακτηριστικά του κινητού ο καθένας γράφει για το ίδιο μοντέλο και διαφορετικά πράγματα. Τελικά τι ισχύει, να αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο ή αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα και να αγοράσεις από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά με infoquest ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας !
Ο/H xlimintzouras 007 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Ως μελλοντικός αγοραστής redmi note 4x χωρίς extra ιδιαίτερες γνώσεις περί κινητών, έχω χάσει πραγματικά την μπάλλα για το τι ισχύει....έχει 4G στην επαρχία, δεν έχει 4G (πελάτης Wind), έχει πυξίδα, δεν έχει πυξίδα και πολλά άλλα τέτοια. Διαβάζοντας στα διάφορα σκρουτζομάγαζα τα χαρακτηριστικά του κινητού ο καθένας γράφει για το ίδιο μοντέλο και διαφορετικά πράγματα. Τελικά τι ισχύει, να αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο ή αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα και να αγοράσεις από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά με infoquest ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας !
Ο κωδικός είναι ο 2016102 επίσης!Ο/H Orestis_G έγραψε:
Note 4 Global Version 4GB/64GB (τώρα εμφανίστηκε οπότε δεν ξέρω μοντέλο)
όχι..Ο/H bilias78 έγραψε:
Γεια σας, αν θελω να βαλω 2 sim, την μια για ομιλια και δεδομενα και την αλλη απλως να υπαρχει, εχει σημασια σε πιο slot θα μπει η καθε μια?