μονο αυτες εχω κ τπτΟ/H efkolo έγραψε:
επαφές ήθελα να πω. Τις επαφές του Gmail μόνο, όχι skype κλπ
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H Giannis Therapidis έγραψε:
καλησπέρα παρέα redmi note 4 snap. με 800αρα miui 8 δεν μπορώ να αναζητήσω της επαφές απο την αλφαβητική μπαρα που υπαρχει δίπλα απο τον τηλ κατάλογο
-
Χαιρετώ την παρέα.
Επειδή λέω να πάω από το RN3 Pro στο RN4 4/64 Global Version θα ήθελα να ξέρω πως θα καταλάβω ότι ο Κινέζος θα μου στείλει πράγματι αυτό με την 800αρα?
Επιπλέον οι διαστάσεις του Global είναι ίδιες με του απλού?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και γω αυτη την απορια εχω με τις επαφες... Συγχρονισμενες απο gmail.
-
Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα.
Επειδή λέω να πάω από το RN3 Pro στο RN4 4/64 Global Version θα ήθελα να ξέρω πως θα καταλάβω ότι ο Κινέζος θα μου στείλει πράγματι αυτό με την 800αρα?
Επιπλέον οι διαστάσεις του Global είναι ίδιες με του απλού?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γειά σας έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 με έκδοση MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.2.5.0 MACFMIDL Tο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν συνδέω το Bluetooth ο συνομιλητής μου αλλά και εγω ακούω και ακούγομαι με διακοπές Το πρόβλημα τελικά παρουσιάζεται μόνο όταν ανοίγω το WiFi Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει παρουσιαστεί και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου τηλ η θα πρέπει να το δώσω πίσω μια και έχει ακόμα εγγύηση Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά bluetooth συμβαίνει το ίδιο Θα ήθελα κάποια βοήθεια Το κινητό είναι αγορασμένο από το puplic πριν μια εβδομάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tasos228 έγραψε:
Γειά σας έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 με έκδοση MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.2.5.0 MACFMIDL Tο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν συνδέω το Bluetooth ο συνομιλητής μου αλλά και εγω ακούω και ακούγομαι με διακοπές Το πρόβλημα τελικά παρουσιάζεται μόνο όταν ανοίγω το WiFi Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει παρουσιαστεί και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου τηλ η θα πρέπει να το δώσω πίσω μια και έχει ακόμα εγγύηση Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά bluetooth συμβαίνει το ίδιο Θα ήθελα κάποια βοήθεια Το κινητό είναι αγορασμένο από το puplic πριν μια εβδομάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H tasos228 έγραψε:
Απλά από ότι καταλαβαίνω η συγκεκριμένη Ρομ που έχεις έχει bug...οπότε θα σου συνιστούσα να αλλάξεις Ρομ με αυτήν του φόρουμ και λογικά το πρόβλημα θα εξαλειφθεί
Αν κάνω αυτό που λες δεν θα χάσω την εγγύηση μια και είναι καινούργιο και κατά δεύτερον δεν έχω ιδέα πως θα αλλάξω την ρομ
@tasos228 θα χάσεις την εγγύηση. Αν είσαι εντός του χρονικού ορίου της υπαναχώρησης, κάντο τώρα. No questions asked !!
-
Ο/H tasos228 έγραψε:
Μπορεί να παίζει θέμα με το κανάλι του WiFi. Δοκίμασε να το αλλάξεις στο router και προσπάθησε ξανά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε wifi και αν συνδεθώ είτε σπιτιού ειτε εκτός Θα το παρω πίσω μια και ισχύει ακόμα η εγγύηση Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα