Παιδιά θέλω μια βοήθεια οποίος γνωρίζει. Έχω περάσει το adguard στο κινητό και ενώ έχω ρυθμίσει να μένει ανοιχτό και να εξαιρείται απο την εξοικονόμηση ενέργειας αυτό κλίνει και πρέπει συνέχεια να το ενεργοποιώ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H msdx έγραψε:
Παιδιά θέλω μια βοήθεια οποίος γνωρίζει. Έχω περάσει το adguard στο κινητό και ενώ έχω ρυθμίσει να μένει ανοιχτό και να εξαιρείται απο την εξοικονόμηση ενέργειας αυτό κλίνει και πρέπει συνέχεια να το ενεργοποιώ.
You may think you can fly - but you better not try -
-
@dimitris131
Δημήτρη, γιατί θα πρέπει να βάλεις dev rom εάν δεν την χρειάζεσαι? Είσαι με global stable, άρα παίρνεις κανονικά ΟΤΑ και σε γενικές γραμμές δεν έχεις προβλήματα. Εγώ έχω την ίδια με xposed και δουλεύει ρολόι.
Αν θες να πειραματιστείς, βεβαίως να κάνεις τις δοκιμές σου και να αποφασίσεις μόνος σου, ποια θα διαλέξεις -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H sarakats85 έγραψε:
Παιδιά για μεταφορά αρχείων με wifi direct ποιο πρόγραμμα χρειάζεται??
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από κινητό σε κινητό!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν είναι και τα 2 xiaomi μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Mi Drop.
Αν όχι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή όπως π.χ. το CM Transfer. -
You may think you can fly - but you better not try
-
-
Αφού πήρες xiaomi με σούπερ miui.. τι να τα κάνεις αυτά? Αλλιώς θα περνάμε κάνα Nexus η ακόμα καλύτερα one plus... Ότι και να δοκιμάσεις πάλι εδώ θα γυρίσεις...στανταρακι
-
-
Ο/H beerman63 έγραψε:
Εχω βάλει την ελληνική dev μέχρις στιγμής όλα καλά από περιέργεια ρώτησα.Να ρωτήσω και κάτι άλλο από τις 8 το πρωί μέχρι τώρα με wifi συνέχεια ανοιχτό 3-4 κλήσεις και κάνα τρίωρο sot έχει πάει από 100% στο 68 είναι καλά?
Όχι μόνο καλά αλλά παρα πολύ καλά, πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερο κατα τι γνώμη μου.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Έχουμε update στην 8.2.10. Το κακό είναι ότι πρέπει να γίνει από την αρχή εγκατάσταση twrp, root, κλπ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα