Στην 7.6.29 πως ενεργοποιουμε την προστασία με κωδικο για την εφαρμογη 'Ασφάλεια' και για την 'Λίστα φραγων' ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλημέρα στο forum
Ζητώ από πριν την κατανόησή σας αν έχει ξανα ανφερθεί το θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό.
Σε λίγε μέρες αγοράζω το πρώτο μου Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) και το 1ο που θέλω να κάνω είναι
να το προστατέψω (μετά θα αρχίσω το παστπάτεμα με την Ελληνική Rom από το forum).
Επειδή διαβάζω και βλέπω οτι tempered glass που κυκλοφορούν ΔΕΝ καλύτπουν όλη την οθόνη,
τι εναλλακτικές έχω ή ενοχλεί το κενό που αφήνει το tempered glass ή μπορεί να συνδιαστεί μα κάποια θήκη που να προστατεύει το πίσω μέρος;
Σας ευχαριστώ -
Με αυτην την προστασια οθονης που θα πιανει ολο το κινητο μπορει η θηκη που θα επιλεξεις να γινει ο λογος που θα στην ξεκολλησει κανε επιλογη αυτης που αφηνει καποιο κενο κ δεν θα εχεις οταν θελεις αλλαγη θηκης προβληματα τετοια
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Με αυτην την προστασια οθονης που θα πιανει ολο το κινητο μπορει η θηκη που θα επιλεξεις να γινει ο λογος που θα στην ξεκολλησει κανε επιλογη αυτης που αφηνει καποιο κενο κ δεν θα εχεις οταν θελεις αλλαγη θηκης προβληματα τετοια
Ευχαριστώ και πάλι -
Πως βγάζουμε το Dolby atmos; Να δοκιμάσω κάποιο system Uninstaller ;
-
dolby atmos uninstaller
-
OffTopic
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το global. Έχετε να προτείνεται κάποια silicon case k tempered glass για το κινητό; Είτε Κίνα είτε σκρουτζομαγαζο..
Σας ευχαριστώ! -
Έχω παρατηρήσει και εγώ batttery drain με τις ζέστες, ειδικλά αν το έχεις έξω στο δρόμο και το σκαλίζεις λίγο, αρχίζει μια μικρή ελεύθερη πτώση
-
εγω έχω βάλει αυτό το full frame που ήρθε δώρο με το vickmall πολύ καλό δεν ξεκολάει με τίποτα. Και μία nillkin frosted σταθερή αξία που έχει και ζελατίνα μέσα για καβάτζα.
-
παιδια πως κανω εργοστασιακες ρυθμισεις μεσω του Twrp?
-
-
αψογος.
Καποια αρχει που εχουν μεινει μεσα μετα την επαναφορα, πρεπει να τα βγαλω χειροκινητα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα