Εννοείς στην εσωτερική μνήμη του κινητού; Αν ναι κάνε Wipe => Advanced Wipe και επίλεξε Internal Storage.
Θα σβήσουν όλα τα αρχεία όμως. Προσοχή!

Θα σβήσουν όλα τα αρχεία όμως. Προσοχή!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H peroukas έγραψε:
Καλησπέρα και απο μένα. Ενα θεματακι μου εχει παρουσιαστει 2 φορες σε ενα μηνα. Κολλαει το touch του κινητου, με αποτελεσμα να πατιουνται αλλα αντι αλλων. Η μονη λυση ειναι Volume Up + Power Button για να μπει στο Recovery. Απο εκει Reboot. Το εχει παρατηρησει κ αλλος αυτο; Και αν ναι, γνωριζετε τι μπορει να φταιει;
Mε την τελευταια TWRP.Ο/H takisfrag έγραψε:
Με τι rom είσαι ?Ο/H peroukas έγραψε:
Καλησπέρα και απο μένα. Ενα θεματακι μου εχει παρουσιαστει 2 φορες σε ενα μηνα. Κολλαει το touch του κινητου, με αποτελεσμα να πατιουνται αλλα αντι αλλων. Η μονη λυση ειναι Volume Up + Power Button για να μπει στο Recovery. Απο εκει Reboot. Το εχει παρατηρησει κ αλλος αυτο; Και αν ναι, γνωριζετε τι μπορει να φταιει;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nαι αυτο εννοω. Την τελευταια Ελληνικη.Ο/H takisfrag έγραψε:
Ε ??? Βάλε ένα screenshot εννοείς μήπως την τελευταία Ελληνική ?
Καλό θα είναι να κάνεις αυτό που σου ζητάει ο @takisfrag Ανεβασε ένα screenshot, για να ξέρουμε σίγουρα ποια..Ο/H peroukas έγραψε:
Nαι αυτο εννοω. Την τελευταια Ελληνικη
ΜIUI 8.6 by xiaomi-miui.gr XTRV - 7.6.29 / BetaΟ/H Bodai έγραψε:
Καλό θα είναι να κάνεις αυτό που σου ζητάει ο @takisfrag Ανεβασε ένα screenshot, για να ξέρουμε σίγουρα ποια..Ο/H peroukas έγραψε:
Ο/H peroukas έγραψε:
Εξηγησε μου τι ειναι το cit σε παρακαλωΟ/H takisfrag έγραψε:
Με καθαρή εγκατάσταση έχεις πάει ; Στο cit μπηκες να κάνεις έναν έλεγχο ;Ο/H peroukas έγραψε:
![]()