Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αλλά δοκίμασα και chrome και miui
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εάν έχεις πρόγραμμα για ιούς είναι πολύ πιθανό να προκαλεί καθυστερήσεις.
Απεγκατασταση καθάρισμα επανεκκίνηση και μας λες. -
Ο/H Keldron έγραψε:
Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αλλά δοκίμασα και chrome και miui
Ο/H GEORDIM έγραψε:
Εάν έχεις πρόγραμμα για ιούς είναι πολύ πιθανό να προκαλεί καθυστερήσεις.
Απεγκατασταση καθάρισμα επανεκκίνηση και μας λες.
-
Το antivirus της μαμάς εφαρμογής έχει πολλά μειονεκτήματα και δεν θα πρέπει κανένας να στηρίζει σε αυτό την ασφάλεια του.
-
εγω στο νοτε4 global που θελω να περασω την οfficial dev μεχρι να ξεκλειδωσω bl σε καμια 10 αρια μερες μπορω ???εχω την stable τωρα...
-
Αν το κινητό σου είναι mido κοίτα τον οδηγό ==> Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader.
Εγώ πάντως θα ξεκλείδωνα αμέσως (σκέψου εμένα μου ήρθε απάντηση σε ένα λεπτόακολουθώντας αυτό τον οδηγό) και μετά είναι πιο εύκολο να βάλεις οποιαδήποτε rom official ή custom, stable ή developer.
Open-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Αν το κινητό σου είναι mido κοίτα τον οδηγό ==> Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader.
Εγώ πάντως θα ξεκλείδωνα αμέσως (σκέψου εμένα μου ήρθε απάντηση σε ένα λεπτόακολουθώντας αυτό τον οδηγό) και μετά είναι πιο εύκολο να βάλεις οποιαδήποτε rom official ή custom, stable ή developer.
-
Ναι με ένα λογαριασμό μόνο 1 τηλέφωνο κάθε 30 μέρες
Τι να σου πω δοκίμασε τον παραπάνω οδηγό που σου έδωσα ή περιμένεις παραμένοντας στην official stable (είσαι σίγουρος ότι η rom που έχεις είναι official? Αν θες ανέβασε και μια φώτο από "Σχετικά με το τηλέφωνο" να το δούμε)
Εκτός αν φτιάξεις άλλο λογαριασμό.Open-source is the future -
Καλο θα είναι κάθε συσκευή να έχει και το δικό της mi account, ειδικά όταν είναι να γίνει ξεκλείδωμα
-
-
Όπως αναφέρει και η ίδια η Xiaomi εδώ => Xiaomi MIUI Official Forum όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας Developer ROM που βασίζεται σε Android 7.0, ενώ έχουμε Stable ROM που βασίζεται σε Android 6.0, θα πρέπει να φλασάρουμε fastboot ROM με MiFlash.
If you upgrade from MIUI Stable ROM based on Android M to MIUI Developer ROM based on Android N, please flash it via Fastboot update. Recovery update might cause upgrade failure. -
Ευτυχώς που περίμενα δηλαδή...θα είχαμε Μπρικ???
=============== Ιουλ 28th 2017, 8:48pm ===============
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όπως αναφέρει και η ίδια η Xiaomi εδώ => Xiaomi MIUI Official Forum όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας Developer ROM που βασίζεται σε Android 7.0, ενώ έχουμε Stable ROM που βασίζεται σε Android 6.0, θα πρέπει να φλασάρουμε fastboot ROM με MiFlash.
If you upgrade from MIUI Stable ROM based on Android M to MIUI Developer ROM based on Android N, please flash it via Fastboot update. Recovery update might cause upgrade failure.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα