Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
-
Τα Xiaomi προορίζονται για όλο τον κόσμο , δεν έχουν σύνορα.
Μόνο το Hennessy και το Omega τα έφτιαξαν για την εγχώρια Κινέζικη αγορά , εξ' ου και δεν έβγαλαν global rom για τα συγκεκριμένα. Στο Mido που έχεις μόνο στο global version υποστηρίζει την 800 ή b20 μπάντα που η Vodafone και η Wind κάνει χρήση κυρίως στην επαρχία ,αλλά η Xiaomi παράγει μαζικά και όχι για συγκεκριμένη χώρα.
Το ότι έχει μια αδυναμία στην Ινδία πάντως την έχει λόγω μεγέθους και μεριδίου αγοράς.
Απόδειξη των γραφόμενών μου , οι official rom είναι είτε Global ,είτε China. -
καλημερες..ετοιμαζομαι για φλας με mi flash..πρωτη φορα μιας κ παντα περναγα απο twrp..κατεβαζω την fastboot rom την ριχνω μεσα στο προγραμμα κ φλασαρω???η ξεχναω κατι??μην μεινω χωρις τηλ το σκ !!!!!!σε fastboot mode??επισης θελει freset????
-
Kαλημερα πρώτα extract για να πάρεις το lmage μετά ναι σε fastboot mode και θα τικαρεις το flash all
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Αυτό ξέχασες, σωστά εγκατεστημένους driver για να επικοινωνήσει και να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το κινητό. -
ευχαριστω..σε 5 ειναι ετοιμη η ρομ..μην εξεφανιστειτε μετα αν γινει καμια στραβη ε??αφηστε τηλεφωνα επικοινωνιας χαχαχαχαχα
-
-
Εγω γιατί δεν βλέπω flash all????μόνο clean all,save user data,clean all and lock...
-
Clean all το ίδιο είναι. Flash all λεγόταν στις παλιότερες εκδόσεις του miflash.
-
Οπότε πατάω??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα