Δοκίμασες να ξεκλειδωσεις και σου έγραψε 72 ώρες ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούxaxaxaxa μακαρι να ηταν 72 ωρες.30 μερες λεει !!επειδη πριν 3 εβδομαδες ακριβως ξεκλειδωσα ενα μι μαξ.ναι αλλα δεν θα επρεπε να λεει σε 10 μερες αφου εχουν περασει ηδη 20????/Ο/H takisfrag έγραψε:
Δοκίμασες να ξεκλειδωσεις και σου έγραψε 72 ώρες ?
τι καλο καλοκαιρι??εε ασε τις βουτιες κ δωστε μια 6αρα ζιπ. χαχαχαχ αντε καλημερα ευχαριστω κ σορρυ για την ταλαιπωριαΟ/H takisfrag έγραψε:
Χαχαχα καλό καλοκαίρι λοιπόν !!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη
γιατί η official stable που φοράει βασίζεται σε 6 άρα.κ αυτή που κατεβασα χθες βράδυ ήταν ,android 7Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Γιατί θες εξάρα dev;
Μπήκα να κάνω την αίτηση και στο τέλος που μου ήρθε μύνημα για να βάλω τον κωδικό,τον έβαλα ,πάτησα επόμενο κ δεν έκανε τίποτα.Δεν μου έβγαλε την τελευταία εικόνα επιβεβαίωσης.Το πάτησα άλλες 2 φορές κ τώρα μου πετάει μύνημα οτι έχει γίνει υπέρβαση προσπαθειών από την IP.Πότε θα με ξανααφήσει να κάνω αίτηση?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Κάνεις πρώτα αίτηση και εδώ είμαστε!![]()
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]