Την πέρασα.Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ακόμα.Τώρα ποιον οδηγό ακολουθώ?Φαντάζομαι πρέπει να βάλω twrp κ μετά την ελληνική dev .Βάζω φωτόΟ/H 8@nos έγραψε:
Ακολούθησε τον οδηγό και αφού κλειδώσει θα κάνεις αίτηση πάλι![]()
Ο οδηγός λέει για official developer οπότε κοιτάς εδώ και επιλέγεις αυτή: Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
- 

- 

- 
			Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα.Έτοιμο το κινητό.O bootloader ξεκλείδωτος.Θα προσπαθήσω ξανά για την αίτηση εννοείται.Να είστε καλά
 - 
			Τίποτα φίλε μου, καλοδούλευτο
									Open-source is the future - 

Έγινε και η αίτησηΟ/H 8@nos έγραψε:
Τίποτα φίλε μου, καλοδούλευτο

edit: Όλα έτοιμα.Μου ήρθε κ μύνημα κ μπορώ να κατεβάσω κ το mi unlock tool - 

- 

Πολύ πιθανόν να γίνεται σωστά στον Pixel launcher. Στον Nova είχε θέμα με την ταπετσαρία της οθόνης κλειδώματος και μόνο αλλά έχω να την αλλάξω καιρό και δεν το έχω σκοπό κιόλας σύντομα. Όπως και να έχει ακόμα και αν χρειαστεί στιγμιαία να γυρίσω στον MIUI launcher, δεν είναι το τέλος του κόσμου.Ο/H polis4gr έγραψε:
@BanditGR τελικά γίνεται να αλλάξεις ταπετσαρία και οθόνη κλειδώματος στο luncher της google. Πηγαίνεις κανονικά στη συλλογή, επιλέγεις φώτο, πατάς τις 3 τελιτσες κάτω δεξια (περισσότερα) και την ορίζεις όπως θες.
Xiaomi Redmi Note 4 Global
 - 
			guys παρήγγειλα από aliexpress το redminote 4 global version από το xiaomi online store , έχει κανείς εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα? Επίσης υπάρχει περίπτωση να ειναι fake το τηλέφωνο? Γιατί πολλα βλέπω τώρα τελευταία στο νετ!
 - 
			Εγώ έχω πάρει δύο από το συγκεκριμένο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - 
			Πρέπει μάλλον να είναι αυθεντικό κατάστημα της xiaomi αυτό.
 - 
			Δεν το πιστεύω αλλά είναι εντάξει στις συναλλαγές τους
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - 

- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0

- 

Ετικέτες
 -