Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παιδιά καλησπέρα, καλώς σας βρήκα! Είμαι η φίλη με το παράξενο κινητό από πάνω, δε βρίσκω τρόπο να σας βγάλω φωτό τώρα αλλά έχω αφήσει τα αυτοκόλλητα πάνω που είναι στα κινέζικα. Στο μπλε αυτοκόλλητο που είναι σαν επίσημο σήμα (όχι της Xiaomi, θυμίζει το logo στο αυτοκόλλητο κάτι σαν CM, γράφει τρεις κωδικούς, ο μεσαίος λέει 2016101. Έχω ψιλοχεσ.εί πάνω μου, με πιάσανε κότσο; Κυκλοφορούν κλώνοι;
-
Κοπελιά μια χαρά είναι το κινητό σου χαλάρωσε, να το χαίρεσαι το xiaomi σου.
-
Ο/H evelyn έγραψε:
ο μεσαίος λέει 2016101
-
Ουφφφφφ αγχώθηκα τόσο!!!! Η ROM είναι official ή να ψαχτώ; Ξέρω από αλλαγή ROM κ ξεκλείδωμα bootloader κλπ απλώς με το συγκεκριμένο κινητό δεν πρόλαβα να κάνω έρευνα πριν το πάρω...Τώρα θα σκαλίσω κ το φόρουμ για FAQ να μη σας ζαλίζω αλλά έχω 3 απορίες μικρές:
Γιατί δε γράφει note 4x αλλά σκέτο 4 στο about;
Υπάρχει τρόπος να αλλάξω γραμματοσειρά;
Μου τελειώνει η μπαταρία, ήρθε η ώρα για την πρώτη του φόρτιση, του την κάνω με κλειστών κινητό ή δεν έχει σημασία;
Τέλος, (bonus) το πήρα με αντάπτορα στον φορτιστή, ξέρουμε τι τιμές παίζουν για έναν ευρωπαϊκό; -
Ανοιχτό κινητό, σε πρώτη φάση να το ξεκλειδώσεις αφού το κατέχεις το θέμα, καλώς όρισες. Official rom έχεις.
-
Ο/H kracken_74 έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα,
παραθέτω φωτογραφίες από xiaomi redminote 4χ που αγόρασε σήμερα φίλη μου για να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλώ:
-
Καλησπέρα
Το 4Χ δεν θα λάβει άλλη ενημέρωση από όσο έχω διαβάσει γιατί με το ΜΙ6 είναι τα πρώτα που θα πάρουν MIUI9 οπότε υπομονή μέχρι 25 Αυγούστου περίπου που έρχεται. -
Παιδιά από που το ενεργοποιήω αυτό δεν το βρίσκω με τίποτα καλό μήνα κιόλας
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Είσαι ωραίος μου έφαγε την ψυχή ευχαριστώ πολύ!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έπρεπε να ρωτήσεις νωρίτερα κάποιος θα σου απαντούσε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα