Και εγώ το ίδιο έπαθα. Είμαι σε πολυήμερο επαγγελματικό ταξίδι και ακύρωσα το update για να μην πάει κάτι στραβά και θα τρέχω. Μετά από κάποιες ώρες εξαφανίστηκε.Ο/H polis4gr έγραψε:
Stable φοράω την 8.2.10.0 μου ήρθε το update χθες και το έσβησα από το συρτάρι ειδοποιήσεων γιατι ήμουν με δεδομένα στο κινητό. Λέω θα πάω σπίτι και θα την ξανά κατεβάσω, αλλά παπαλα. Η απορία που έχω είναι πως μου ήρθε η beta ενώ φοράω stable.Ο/H spideman3 έγραψε:
Εάν είσαι με XTRV Stable όπως βλέπω στο προφίλ σου, δέκα χρόνια θα περάσουν και δεν θα την κάνεις. Θα κατεβάσεις την rom από το site/download/XTRV Stable βρίσκεις για την συσκευή σου. Την βάζεις χύμα στο κινητό. Θα μπεις σε TWRP λειτουργία πατώντας power+volume up. Μετά στο αρχικό μενού επιλέγεις instail - βρίσκεις την rom την επιλέγεις και θα περιμένεις να τελειώσει - wipe cache & dalvick - επανεκκίνηση.
Μέσω της εφαρμογής Update μόνο όταν έχουμε official rom. @polis4gr
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παιδιά ήταν Nightly αυτό το update. Έτσι γίνεται με τις Nightly, αν δεν το κάνεις και το ακυρώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σου ξαναβγεί. Επίσης δεν βγαίνει σε όλους απαραίτητα.
-
Καλησπερα! Σχεδον 2.5 μηνες με το κινητο ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, εξαιρετικη υλοποιηση απο την Xiaomi αν εξαιρεσεις την καμερα που, ενταξει, νυχτερινες φωτο σπανιοτατα βγαζω.
Θελω να ρωτησω μεχρι τωρα με ποια ρομ εχετε δει την μεγαλυτερη αυτονομια; official global, official dev, ελληνικη gtv, aroma, nougat ή marshmallow;
Όχι πώς εχω παραπονο ( και κοροιδευω από μεσα μου οσους βλεπω με power bank) αλλα για λογους πληροφορησης πιο πολύ ρωταω και να δουμε πώς λειτουργει καθε ρομ.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Παιδιά ήταν Nightly αυτό το update. Έτσι γίνεται με τις Nightly, αν δεν το κάνεις και το ακυρώσεις, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σου ξαναβγεί. Επίσης δεν βγαίνει σε όλους απαραίτητα.
Υ.γ.: Είμαι σίγουρος ότι και σε εμένα ήρθε αυτή η έκδοση, θυμάμαι την περιγραφή και ο αριθμός της έκδοσης ήταν τα ίδια. -
καλησπερα εγω που εχω8,2,10 global σταθερη πως θα κανω αναβαθμηση?Πρεπει πρωτα να το ξεκλειδωσω
? -
Ο/H saha έγραψε:
καλησπερα εγω που εχω8,2,10 global σταθερη πως θα κανω αναβαθμηση?Πρεπει πρωτα να το ξεκλειδωσω
?
-
Ο/H iJohnnyCash έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Υ.γ.: Είμαι σίγουρος ότι και σε εμένα ήρθε αυτή η έκδοση, θυμάμαι την περιγραφή και ο αριθμός της έκδοσης ήταν τα ίδια.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H iJohnnyCash έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
-
λογικα την official εχω οποτε περιμενω
-
Ο/H iJohnnyCash έγραψε:
Συγνώμη που επιμένω αλλά χρειάζομαι διευκρινήσεις: Αν καθυστερήσω ξανά την αναβάθμιση λειτουργικού, ακόμη και stable έκδοσης, υπάρχει περίπτωση αυτή την έκδοση να μην την πάρω πότε ξανά και αν τύχει να είναι η τελευταία για την συσκευή αυτή να κολλήσω για πάντα στην πρωτοτελευταία;
-
-
Ο/H GEORGEANTONI έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-