Ποια άλλη επιλογή έχω μέχρι 170 ευρώ από Ελλάδα...;
Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔες και εδώ........http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi.html?o=xiaomiΟ/H das_krimi έγραψε:
Ποια άλλη επιλογή έχω μέχρι 170 ευρώ από Ελλάδα...;
Ο/H das_krimi έγραψε:
Καλημέρα .
Ψάχνω να αγοράσω smartphone για το αίσθημα... Είμαι ικανοποιημένος κάτοχος του Κένζου...και σκεφτομαι να της πάρω αυτο :Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) - Skroutz.gr
Απλα εχει λίγο θέμα με τις 5,5'' αλλα δεν θέλω να της πάρω το redmi 4x λογω 435 αντι 625...συν ότι δεν θέλω να ξεφύγω σε τίμη με καποιο από σειρά Mi...
Ακούω ευλαβικά....
Τα χρειάζομαι ανοιχτά. Επίσης σε σχόλιο αναφέρθηκε να πατήσω παρατεταμένα την ειδοποίηση για να το απενεργοποιήσω αλλά δεν γίνεται κάτι.Ο/H sarakats85 έγραψε:
Από τη στιγμή που δ βάζεις κάρτα γιατί έχεις ανοιχτά τα δεδομένα??κλείσε τα δεδομένα και άσε ανοιχτό μόνο το wifi!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φτιάξε αυτά..Ο/H Leolipop έγραψε:
Μια ερωτηση απο εμενα.Ενω εχω ενεργοποιησει ολες τις επιλογες για τις ειδοποιησεις , η συσκευη επιμενει να μην μου τις πεταει στην οθονη κλειδωματος , ουτε στην αρχικη.Αυτο γινεται μονιμα με το messenger.Βγαινει εικονιδιακι μονο στην statusbar...
Ξερει κανεις κατι σχετικα ;