ναι έχει κανονικα.εχετε παρατηρήσει εσείς κάτι παρόμοιο;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Επίσης μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πλάνο (με συγκεκριμένη ημερομηνία) για την εν λόγω αναβάθμιση. -
Σε εμένα το πήρε το αντροιτ 7 πριν μερικές μερες αλλά παρατηρώ κ λιγότερη ελεύθερη μνήμη ραμ.redmi note 4x
-
Ο/H Keldron έγραψε:
Δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά έχει λάβει κανείς ενημέρωση με android 7; (από έλεγχο ενημερώσεων στο κινητό κλπ..)
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Ο/H xaris_kriti έγραψε:
ναι έχει κανονικα.εχετε παρατηρήσει εσείς κάτι παρόμοιο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ηρθα σήμερα με τον μικρό στο άλσος Περιστερίου , πάω να ανοίξω τα δεδομένα και είδα ότι στο σπίτι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση σε 8.5.4.0 ...
-
Ο/H Leolipop έγραψε:
Ηρθα σήμερα με τον μικρό στο άλσος Περιστερίου , πάω να ανοίξω τα δεδομένα και είδα ότι στο σπίτι μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση σε 8.5.4.0 ...
Ετσι και εκανα , την αφησα οπως ηταν και τωρα που γυρισα σπιτι κατεβαινει.
Μπηκε πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενα και ολα ειναι ενταξει.
Το μονο θεμα που μου παρουσιαζε το κινητο ειναι οτι τις μισες φορες οταν ηθελα να το ανοιξω με διπλο χτυπημα , δεν επιανε.Επρεπε να πατησω πληκτρο . Δε γραφει κατι σχετικα αλλα ελπιζω να δω βελτιωση. -
Ο/H polis4gr έγραψε:
Ο/H Leolipop έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Σε κάθε περίπτωση δυστάζω να την εγκαταστήσω. Είμαι σε ταξίδι και αν πάει κάτι στραβά θα ταλαιπωρηθώ χωρίς λόγο.
-
καντην..την εκανα και εγω δεν μου πηγε κατι στραβα
-
@iJohnnyCash
Μπα δεν έχεις πρόβλημα. Σε 10 λεπτά είσαι οκ. Δεν έχω διαπιστώσει bugs στην έκδοση αυτή. Έχει πιο γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών καρτέλες κλπ. Η ram είναι περισσότερο φορτωμένη όντως
Ο/H polis4gr έγραψε:
@iJohnnyCash
Μπα δεν έχεις πρόβλημα. Σε 10 λεπτά είσαι οκ. Δεν έχω διαπιστώσει bugs στην έκδοση αυτή. Έχει πιο γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών καρτέλες κλπ. Η ram είναι περισσότερο φορτωμένη όντως
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Παρολα αυτα κλείνει εφαρμογές ή ειναι οπως πριν;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα