Μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχουν πλέον τα extended notifications. (Σύρσιμο δύο δαχτύλων προς τα κάτω σε μια ειδοποίηση). Γιατί;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤελικά παιδιά όλο αυτό επειδή είχα διαγράψει το apn για να μην με χρεώνει 1€ τη μέρα Internet η wind όταν δεν έχω mb. Το θέμα είναι ότι όταν το διαγράφω πάλι μου έρχεται 3g παρόλο που τα δεδομένα ειναι κλειστά αλλά μόνο έτσι δεν χρεωνομουν τι να κάνω ρε παιδιά για αυτό δηλαδή και να έχει ένδειξη 4G αλλά και να μην με χρεώνει;Ο/H Spiros Donas έγραψε:
Το έχω ήδη ελέγξει αυτό και όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζειΟ/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H Spiros Donas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά
Σήμερα πήρα και γω την αναβάθμιση σε nougat και από εκείνη την στιγμή έχω μόνο Gprs η 3G οριακό με Wind ενώ πριν είχα κανονικά 4G όταν ανοίγω το WiFi βρίσκει ξανά 4G όταν το κλείνω πάλι τα ίδια γνωρίζετε τι μπορεί να ναι αυτό; miui global stable 8.5 και 8.5.4.0 (NCFMIED)
Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα ήρθε η καινούργια αναβάθμιση επίσημα για Android 7.Ο/H fog έγραψε:
H 8.2.10.0 MCFMIDL είναι η τελευταία επίσημη stable για τη συσκευή σου.
Ο/H sarakats85 έγραψε:
Παιδιά διάφορα με nougat δε βλέπω μόνο ότι δεσμεύει ποιο πολύ ραμ 1 βδομάδα π τ έχω.. ξέρει κάποιος κάτι ουσιαστικότερο??η διαβολεμενη κάμερα στα ίδια είναι πάντως
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk