Σε ποια περιοχή μένεις Καρντάση ? Εκεί εργάζεσαι ?Ο/H Leolipop έγραψε:
Τωρα που ειπες προσφορα , απο Δευτερα βαζουμε στον κωτσοβολο το 4Χ 32G στα 199....Τι να πω και εγω που μου κοστισε 270...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Εγω εργαζομαι στο καταστημα διπλα στο village park στο ρεντη.
Εκανα τελικα αιτημα ξεκλειδωματος... -
Καλώς γιατί εδώ σε 2 μεγάλα πολύκαταστήματα που διαθέτουν τα xiaomi, της πωλήτριες ανέλαβα να της περάσω από ταχύρρυθμα σεμινάριο με της βασικές αρχές λειτουργίας της συσκευής, και θα συνεργαστούμε σε τοπικό επίπεδο σαν νήμα xiaomi & MIUI Θεσσαλίας σε χορηγία δώρων.
-
Παντως ακομα και σε εμας που εχουμε τσιμπιμενες τιμες , δεν ειναι καθολου υπερβολικο να σας πω οτι τα note 4Χ πουλανε τα περισσοτερα κομματια στο καταστημα , μετα ερχονται απλα feature phones για μεγαλυτερους ανθρωπους.
Ενω εχω παραλληλα και ενα lumia 532 για 2ο , μου γυαλισε στο μαγαζι ενα lumia 650.Mονο και μονο για την εμφανιση του αλλα και την oled οθονη , το θελω και εκεινο -
Καλησπέρα σήμερα δε κλειδώνει το GPS έκανα αναβάθμιση σε Ν
-
-
Ενα γρηγορο συγκριτικο stock camera vs google camera (hdr+) για το Redmi Note 4X. Πρωτα ειναι google camera και μετα η stock. Να σημειωθει οτι ειναι πολυ ευκολοτερο να βγαλεις sharp φωτογραφια σε αντιθεση με τη stock που βγαινουν ευκολα κουνημμενες.
Γενικα θα ελεγα οτι εχει πολυ καλυτερο λογο λεπτομεριας/θορυβου. Με ενα μικρο NR στη πρωτη και ενα τερραστιο στη δευτερη :p φτανει ιδιο θορυβο με stock αλλα με πολυ περισσοτερη λεπτομερια. Φυσικα στη δευτερη υπαρχει και εξτρας θορυβος λογω μεγαλυτερης φωτεινοτητας. Η τριτη αν εξαιρεσουμε το wb ειναι καλυτερη σε ολα με google cam.
IMG_20170819_215628 by Andreas L., on Flickr
IMG_20170819_215607 by Andreas L., on Flickr
IMG_20170819_215358 by Andreas L., on Flickr
2017-08-19_10-01-05 by Andreas L., on Flickr
IMG_20170819_223859 by Andreas L., on Flickr
IMG_20170819_223853 by Andreas L., on Flickr
-
-
Κοιτα εχει παραπανω θορυβο αλλα πολυ περισσοτερη λεπτομερια. Επισης ειναι πολυ ευκολοτερο να βγει sharp. Δηλαδη με τη στοκ καμερα βγαινει ευκολα θολη. Ακομα ειμαι προς πειραματισμο.
Τις ειδες σε κινητο ή pc? -
-
Γεια σας παιδιά, έχω γράψει και παλιότερα σε αυτό το thread για ένα redmi note 4 (3/64) που έχω. Τον απρίλη περίπου έκανα ένα update στη ρομ (έβαλε την Global stable 8.2.1.0 MBFMIDL) με το OTA updater app και από τότε είχα κάτι θεματάκια με το τηλεφωνο.
Κατ αρχάς, προφανώς με το update μπήκε και το march security update της google για το android 6.0.1 και αυτό είναι κάτι που δυστυχώς δεν το ήθελα. Κατά δεύτερον, μου κάνει κάτι περίεργα η δόνηση. Χτυπάει για λίγο και μετά σταματάει. Ακόμα και στη δόνηση όταν πληκτρολογώ μήνυμα το κάνει αυτό. Και αυτό είναι και σοβαρό επειδή χάνω κλήσεις. Ξαναφτιάχνει μόνη της αλλά μετά από άγνωστη ώρα.
Το ερώτημα μου λοιπόν είναι πως γυρνάω στην αμέσως προηγούμενη έκδοση? Θα ήθελα πολύ την έκδοση που βασίζεται στο android 6.0 και όχι στην 6.0.1. Αν το κάνω αυτό θα χάσω τα OTA updates? (αν και προφανώς δεν τα θέλω και πολύ αλλά λέω σε περίπτωση που τα θελήσω στο μέλλον) Τέλος, να σημειώσω ότι έχω κλειδωμένο bootloader αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, εσείς ξέρετε.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια -
Eιχε κλειδωσει τους 10 σε 4sec απλα περιμενα λιγο ακομα να δω μεχρι που θα φτασει μεχρι πυο βαρεθηκα να περιμενω και σταματησα εκει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα