Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
-
Ο/H polis4gr έγραψε:
@caezer δλδ είδες καραμπινατη διαφορά στη καταναλωση μεσα σε 2 ωρες? Μήπως να το δουλευες 24-48ωρες με την ιδία χρήση που έκανες στην XTRV για ασφαλέστερα συμπεράσματα?
Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
Ο/H polis4gr έγραψε:
Ωστόσο η συσκευή που έχεις δεν έχει απολύτως κανένα θέμα με την αυτονομία... Έχεις εσύ πρόβλημα με την μπαταρία?? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H polis4gr έγραψε:
Ωστόσο η συσκευή που έχεις δεν έχει απολύτως κανένα θέμα με την αυτονομία... Έχεις εσύ πρόβλημα με την μπαταρία??
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Επίσης είδα στο xda ότι κυκλοφόρησαν custom rom android 8 για το redmi note 3 pro. Ίσως βγάλουν αργά ή γρήγορα και για το δικό μας
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Ο/H polis4gr έγραψε:
Όχι κανενα πρόβλημα με μπαταρία. Απλά τόσα χρόνια θα με clean android δεν συμβιβαστικά με το miui :p
Υ.Γ. Ωραία! Χαίρομαι που δεν έχεις πρόβλημα με τη μπαταρία, επειδή έχεις συσκευάρα και θα ήταν κρίμα! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H ManosXiaomi έγραψε:
Το ειχα ξαναγραψει σε αυτο το post το συγκεκριμενο προβλημα λυση δεν βρηκα
Εχω το redmi note 4 SD 64gb με miui global stable 8.5
Εχω προβλημα με το hotspot/bluetooth/usb tethering συνδεετε κανονικα το laptop π.χ. απλα δεν μπενει στο internet η συσκευη που εχω συνδεσει, γραφει δεν εχει προσβαση στο internet, ενω λειτουργουν τα mb και το κιμητο μπενει κανονικα στο internet
Εχω vodafone και απο τι εχω ψαξει ειναι συχνω φενομενω αυτο σε πολλα κινητα
Πριν κατι βδομαδες λειτουργουσε κανονικα το hotspot tethering τωρα ισως μετα το update που εγινε σε 8.5 να εχει αυτο το θεμα
Αν καποιος εχει καποια ευκολη λυσει ευχαριστω.
ekana factory reset mipos kai eftiaxne ala tipota
To mi PC suite den doulevei grafi oti 8elei update h siskevi
Episis to kinito dn exei gini pote root
Se genikes grammes me exei apogoitefsi den exo sinantisi kati xirotero sta 250 euro me tosa anousia 8emata Pou h eteria den mpenei kan sto kopo Na ta lisi
=============== Αυγ 31st 2017, 4:00am ===============
prospa8isa me ton me ton odigo pou egrapses Mou evgale afto -
Ο/H ManosXiaomi έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H ManosXiaomi έγραψε:
Το ειχα ξαναγραψει σε αυτο το post το συγκεκριμενο προβλημα λυση δεν βρηκα
Εχω το redmi note 4 SD 64gb με miui global stable 8.5
Εχω προβλημα με το hotspot/bluetooth/usb tethering συνδεετε κανονικα το laptop π.χ. απλα δεν μπενει στο internet η συσκευη που εχω συνδεσει, γραφει δεν εχει προσβαση στο internet, ενω λειτουργουν τα mb και το κιμητο μπενει κανονικα στο internet
Εχω vodafone και απο τι εχω ψαξει ειναι συχνω φενομενω αυτο σε πολλα κινητα
Πριν κατι βδομαδες λειτουργουσε κανονικα το hotspot tethering τωρα ισως μετα το update που εγινε σε 8.5 να εχει αυτο το θεμα
Αν καποιος εχει καποια ευκολη λυσει ευχαριστω.
To mi PC suite den doulevei grafi oti 8elei update h siskevi
Episis to kinito dn exei gini pote root
Se genikes grammes me exei apogoitefsi den exo sinantisi kati xirotero sta 250 euro me tosa anousia 8emata Pou h eteria den mpenei kan sto kopo Na ta lisi
=============== Αυγ 31st 2017, 4:00am ===============
prospa8isa me ton me ton odigo pou egrapses Mou evgale afto
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες