Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
δυο Γιώργηδες μαλώνανε σε ξένο bootloaderώνα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Βάφτισε το μαλωμα σε διαφωνία, και είστε εντάξει τότε.
-
Θετική ΑπάντησηΌπου Γιώργος και... μάλωμα...
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην demakhs ()
Αιτία: μπαρμπα-Γιώργο....ζωγραφίζεις λέμε!!!! -
Άρε, Γιώργοοοοοοο
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια αξιζει να παρω Fast charging cable φια 4χ θα δω διαφορα η κερδισω κανα τεταρτο μονο.Και αν ναι ποσο κοστιζειι πανω κατω?
-
Ο/H kalampouri έγραψε:
Παιδια αξιζει να παρω Fast charging cable φια 4χ θα δω διαφορα η κερδισω κανα τεταρτο μονο.Και αν ναι ποσο κοστιζειι πανω κατω?
Η ερώτηση μεταφέρθηκε στην γενική συζήτηση, λίγο προσοχή με τα OFF TOPIC post -
δε ξερω αν το εχει αναρωτηθει κανεις αλλα γινεται να ανοιγουμε με καποιο τροπο το τηλεφωνο και με τους δυο δεικτες των χεριων μας;
επισης πειτε ρε παιδια καμια συμβουλη ασφαλειας γιατι δεν θελω να την πατησω οπως τον ιουνη που μου εκλεψαν το προηγουμενο κινητο... -
Ο/H kalampouri έγραψε:
-
Πρωτη φορα Xiaomi τοξαναειπα και σε καποιο video στο internet ειμαι σιγουρος οτι ειπε για fast charging και μαλιστα το τονισε οτι ειναι λαθος της εταιριας που δεν δεν τον βαζει και πρεπει να τον αγορασουμε ξεχωριστα.Ισως να κανω και λαθος αν και εχω καλη μνημη.Η ουσια ειναι με η χωρις δεν με χαλαει καθολου οποτε Xiaomi και χωρις φορτιστη!!!!!!
-
Ο/H nik40 έγραψε:
δε ξερω αν το εχει αναρωτηθει κανεις αλλα γινεται να ανοιγουμε με καποιο τροπο το τηλεφωνο και με τους δυο δεικτες των χεριων μας;
Φυσικά και γίνεται. Μέχρι και με 5 δάχτυλα μπορείς να το ξεκλειδώνεις. Όταν ορίζεις αποτύπωμα απλά δεν θα πιέσεις το ίδιο δάχτυλο και τις 5 φορές που σου ζητάει η διαδικασία, αλλά διαφορετικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα