Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα Redmi note 4 (Nikel) κ έχω βάλει την official global developer που είναι MIUI 9 κ nugat. Η ερώτηση είναι ποια θεωρείτε καλύτερη ρομ σε σχέση με τις έως τώρα τελευταίες ελληνικές rom (stable, developer) κ αυτη που φοράει τώρα; Όσοι τις έχετε δοκιμάσει!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
-
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H nik40 έγραψε:
δε ξερω αν το εχει αναρωτηθει κανεις αλλα γινεται να ανοιγουμε με καποιο τροπο το τηλεφωνο και με τους δυο δεικτες των χεριων μας;
Οριζεις πρωτο δεύτερο ... κτλ δακτυλικο.
Μεχρι και του ποδιού μπορείς να βάλεις!You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H apo.stam έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα Redmi note 4 (Nikel) κ έχω βάλει την official global developer που είναι MIUI 9 κ nugat. Η ερώτηση είναι ποια θεωρείτε καλύτερη ρομ σε σχέση με τις έως τώρα τελευταίες ελληνικές rom (stable, developer) κ αυτη που φοράει τώρα; Όσοι τις έχετε δοκιμάσει!
-
Καλημέρα,( έχω από ότι κατάλαβα ), στα χέρια μου ένα Redmi Note 4χ Mido 3, 32 με τον snapdragon 625, εδώ και μια εβδομάδα. Αγορασμένο από κατάστημα στην Ελλάδα. Δεν θέλω να βάλω κάποια custom rom. Από ότι λέει φοράει την miui global 8.2 σταθερή 8.2.10.0.0(MCFMLIDL). Ερωτήσεις : θα κάνει OTA updates ; αν ναι δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση επειδή δεν μου έχει ζητήσει μέχρι τώρα; Τελικά το pro 4x τι διαφορές εχει; Ποιές εκδόσεις 4χ υπάρχουν τελικά, ψάχνω εδώ και μια ώρα και ακόμα μπερδεύομαι.
. Ευχαριστώ
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Κατέβασε το Aida64 και θα ξέρεις ακριβώς τι κινητό έχεις ή δώσε μας ένα screen shot απο το σχετικα με το τηλέφωνο ,ναι θα έχεις ota update και είναι μια χαρά η rom σου
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Η ρομ που έχεις είναι unofficial - μαϊμού, θα πρέπει να την αλλάξεις σε μία official ώστε να έχεις αναβαθμίσεις
Ξεκίνα με αυτά:
1. Drivers ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64
2. Mi account ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
3. Έλεγχο του bootloader ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα