Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H galiatsosgio έγραψε:
Καλημέρα,( έχω από ότι κατάλαβα ), στα χέρια μου ένα Redmi Note 4χ Mido 3, 32 με τον snapdragon 625, εδώ και μια εβδομάδα. Αγορασμένο από κατάστημα στην Ελλάδα. Δεν θέλω να βάλω κάποια custom rom. Από ότι λέει φοράει την miui global 8.2 σταθερή 8.2.10.0.0(MCFMLIDL). Ερωτήσεις : θα κάνει OTA updates ; αν ναι δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση επειδή δεν μου έχει ζητήσει μέχρι τώρα; Τελικά το pro 4x τι διαφορές εχει; Ποιές εκδόσεις 4χ υπάρχουν τελικά, ψάχνω εδώ και μια ώρα και ακόμα μπερδεύομαι.. Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η ρομ που έχεις είναι unofficial - μαϊμού, θα πρέπει να την αλλάξεις σε μία official ώστε να έχεις αναβαθμίσεις
Ξεκίνα με αυτά:
1. Drivers ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64
2. Mi account ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
3. Έλεγχο του bootloader ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Μία ερώτηση ακόμα πριν τσεκάρω αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω όλη τη διαδικασία Windows 32 bit ή σε Ubuntu, κάποιος οδηγός; Ευχαριστώ -
Σε windows 32 μπορείς να κάνεις τον έλεγχο του bootloader αλλά όχι να περάσεις official rom.
Για linux δες και εδώ ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM από Linux Terminal για κινητά Xiaomi με ξεκλείδωτο Bootloader -
Οκ για να δούμε τι θα γίνει
=============== Σεπ 3rd 2017, 2:03pm ===============
Λοιπόν, ο bootloader μου δείχνει ότι είναι ξεκλείδωτος. Τώρα αυτό είναι χειρότερο ή καλύτερο; Μετά τι κάνω; Ακολουθώ τον οδηγό για εγκατάσταση της επίσημης ρομ που μου έστειλες; -
Mε αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Βάζεις την τελευταία Global stable ή Developer rom
Για τον οδηγό του Linux, ρώτα στο αντίστοιχο θέμα τα παιδιά, δεν έχω δουλέψει σε linux και δεν μπορώ να βοηθήσω -
Μετά το πέρασμα της τελευταίας ROM XTRV arΩma 7.8.31 έχασα (όπως και πολλοί άλλοι) το Mi Remote Control.
Παρόλο που κατέβασα το App από το Google play δεν αναγνωρίζει όλες τις συσκευές που αναγνώριζε το Mi Remote Control της ROM XTRV arΩma 7.8.24.
Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται να γίνει για να επανέλθει;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Mε αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Βάζεις την τελευταία Global stable ή Developer rom
Για τον οδηγό του Linux, ρώτα στο αντίστοιχο θέμα τα παιδιά, δεν έχω δουλέψει σε linux και δεν μπορώ να βοηθήσω
-
Θελω μια βοήθεια .
Όπως π.χ το redmi note 3 που έχω λέγεται kenzo,πως λέγονται τα :
1.xiaomi redmi note 4
2.xiaomi redmi note 4 global edition
3.xiaomi redmi note 4 X άπαντα με Snapdragon??????????Πότες θα κάμνει ξαστεριά; -
-
Και το redmi note 4x το κανονικό ,όχι της infoquest που είναι με 800αρα midi είναι;Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα