Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Καλησπέρα. Η συσκευή ενός φίλου. Ποιο είναι? Το Mido ή το nikel?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Mido είναι
    • Ευχαριστώ παίδες.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έχει κανείς σας πρόβλημα με ομιλία μέσω Bluetooth? Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει, Xiaomi bt, Sony sbh50, Sony mw600, Plantronics m90. Σε όλα έχω το ίδιο πρόβλημα. Ανά Χ δευτερόλεπτα ο εισερχόμενος ήχος γίνεται ρομποτικός για ένα με δύο δευτερόλεπτα και δεν καταλαβαίνω τι μου λένε. Καμιά ιδέα κανείς;
      Αγορασμενο από Κωτσόβολο με απείραχτη official rom με την τελευταία αναβάθμιση.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • ακριβώς τα ίδια, μάλλον λίγο διαφορετικά: ο ήχος είναι πολύ κακός, δεν καταλαβαίνω ποιος μου μιλάει, είτε Bluetooth, είτε ακουστικό.
      αν ο συνομιλητής μιλάει λίγο δυνατά το ακουστικό τηλεφώνου/Bluetooth μου, μπουκώνει .

Στην ανοιχτή ακρόαση είναι οκ.
      Η μουσική είναι οκ από το μεγάφωνο.

ο ήχος κουδούνισμάτος είτε ειδοποιήσεων είναι πολύ χαμηλός
    • Χρησιμοποιώ αποκλειστικά bluetooth και δεν έχω ποτέ θέμα παρά μόνο αν απομακρυνθώ από το τηλέφωνο.
    • Επαναφέρω το θέμα μου.

Μετά την OTA αναβάθμιση από global stable 8.2.10.0 σε 8.5.4.0 σταμάτησε να δουλεύει το wifi tethering. Δοκίμασα τον σχετικό οδηγό του φόρουμ αλλά δεν δούλεψε.
      Εν τέλει, αφού επόμενο βήμα ήταν factory reset ή miflash, είπα να πάω σε xtrv να την δοκιμάσω με την ευκαιρία και έβαλα την 7.8.31 xtrv και root μέσω φλασαρίσματος του supersu (κανονικά έκανα wipe data, art, cache από twrp πριν την εγκατάστασή της, άφησα μόνο το internal storage). To wifi tethering λοιπόν πάλι δεν λειτουργεί και ούτε δούλεψε ο ανωτέρω οδηγός και ένα app που χρησιμοποίησα το DF TetheringFix.
      Όταν κάνω τα βήματα του οδηγού μου βγάζει το εξής:

Καμία ιδέα; Ή δεν γλιτώνω το miflash;

Υγ: Έχω και καναδυό ερωτησούλες για MIUI 9 αλλά μετά αυτά!

Edit: Τελικά ξαναδοκίμασα την εφαρμογή DF TetheringFIx και μετά από reboot έφτιαξε.
      Images
      • adb.JPG

71,35 kB, 671×333, viewed 98 times
    • Παιδιά καλησπέρα μπορεί να έχει ξανά έχει ερωτηθεί πως μπορώ να ενεργοποιήσω στην κάμερα το api 2?
      Ευχαριστώ πολύ!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Μείωση μεγέθους φωτογραφιών. ().

• RE: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Ο/H linuxilakis έγραψε:

Λοιπόν πάμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να έχουμε το google apk με ενεργοποιημένο το hdr + όπως στα νεξους και πιξελ phones.<br /><br />Κατεβάζουμε απο εδώ το .apk GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk | by xda-developers.com for Utilities<br /><br />Πρέπει φυσικά να είμαστε rooted.<br /><br />Κατεβάζουμε απο το play store μια εφαρμογή που θα μας επιτρέψει να επεξαργαστουμε το build.prop<br /><br />Πχ. play.google.com/store/apps/det…my.apps.build.prop.editor<br /><br /><br />Κάνουμε την εγκατάσταση<br /><br /><br />Έπειτα πρέπει να επεξαργαστούμε το αρχείο και να προσθέσουμε σε αυτό μια γραμμή κώδικα...'persist.camera.HAL3.enabled=1'.... Στην αρχή ή στο τέλος δεν έχει σημασία. Σώζουμε(δισκέτα) και Κάνουμε reboot<br /><br /><br />Τώρα μπορούμε να τρέξουμε την εφαρμογή της κάμερας όπου θα δούμε τα θαύματα που μπορεί να κάνει απλά το software στις φωτογραφίες μας.<br /><br /><br />Σημείωση : Αφου ενεργοποιήσουμε το api 2 στη μαμά κάμερα δεν θα δουλέυει η επιλογή hdr pro. Θα βγάζει σφάλμα. Ενώ το hdr live δουλεύει. Μικρό το κακό πάντως<br /><br /><br />Σας δίνω και ένα άλλο port καμερας απο το one plus 5 να το δοκιμάσετε. Στο pro mode έχει καλό αποτέλεσμα.<br /><br />One plus 5 camera port for redmi note 4 [7.0… | Xiaomi Redmi Note 4<br /><br /><br /><br />

Το έκανα copy paste γιατί με το Tapatalk κολλάει το λινκ
      Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αύριο!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή συνημμένων από παράθεση. ().

• Στην MIUI 9 (xtrv 7.8.31) πώς μπορώ να προσθέσω οθόνες δεξιά και αριστερά της home οθόνης;

Επίσης τα εικονίδια στο multitasking δεν μπορούν να μικρύνουν πλέον;
    • Μαλλον έχει απαντηθεί αλλά θα ρωτήσω. Ξέρουμε ποτε θα κυκλοφορίσει η Official MIUI 9 μέσα από OTA;

Ο/H theopan έγραψε:

Ο/H nik40 έγραψε:

δε ξερω αν το εχει αναρωτηθει κανεις αλλα γινεται να ανοιγουμε με καποιο τροπο το τηλεφωνο και με τους δυο δεικτες των χεριων μας;
      Φυσικά και γίνεται. Μέχρι και με 5 δάχτυλα μπορείς να το ξεκλειδώνεις. Όταν ορίζεις αποτύπωμα απλά δεν θα πιέσεις το ίδιο δάχτυλο και τις 5 φορές που σου ζητάει η διαδικασία, αλλά διαφορετικά.
      Είναι ανούσια λεπτομέρεια αλλα εισαι σιγουρος οτι είναι 5 και οχι 4;

Ο/H zalaros έγραψε:

Έχει κανείς σας πρόβλημα με ομιλία μέσω Bluetooth? Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει, Xiaomi bt, Sony sbh50, Sony mw600, Plantronics m90. Σε όλα έχω το ίδιο πρόβλημα. Ανά Χ δευτερόλεπτα ο εισερχόμενος ήχος γίνεται ρομποτικός για ένα με δύο δευτερόλεπτα και δεν καταλαβαίνω τι μου λένε. Καμιά ιδέα κανείς;
      Αγορασμενο από Κωτσόβολο με απείραχτη official rom με την τελευταία αναβάθμιση.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ο/H Gpat έγραψε:

ακριβώς τα ίδια, μάλλον λίγο διαφορετικά: ο ήχος είναι πολύ κακός, δεν καταλαβαίνω ποιος μου μιλάει, είτε Bluetooth, είτε ακουστικό.
      αν ο συνομιλητής μιλάει λίγο δυνατά το ακουστικό τηλεφώνου/Bluetooth μου, μπουκώνει .

Στην ανοιχτή ακρόαση είναι οκ.
      Η μουσική είναι οκ από το μεγάφωνο.

ο ήχος κουδούνισμάτος είτε ειδοποιήσεων είναι πολύ χαμηλός
      Χρησιμοποιώ BT καθημερινά.
      Στην αρχή ειχα ανά διαστήματα θέματα με το Skype και συνειδητοποίησα είναι οι πρωτοβουλίες που παίρνει το λειτουργικό. Στην δίκη μου περίπτωση λύθηκε απλα κάνοντας lock την εφαρμογή, αν και στην συνέχεια έψαξα και πιο σχετικές ρυθμίσεις, πχ autorun από το security hub.

Στην περίπτωση που έχετε προβλήματα ακόμη και με το phone app τότε διπλοτεσκαρετε τις ρυθμίσεις ή αλλα tweaks που μπορεί να έχετε κάνει.

Από εκει περα και παρόλο που εχω φθηνά ακουστικά, πράγματι το Bluetooth στο κινητό μας δεν είναι και η καλύτερη υλοποίηση. Μου έχει τύχει να κολλάει ο ήχος μονο και μονο γιατί ειχα χάζευα στο chrome και στον viber. Όποτε δείτε μην έχετε υπερφορτωμένη την συσκευή. Ειδικά σε snapdragon 210 το φαινόμενο αυτο ήταν αηδιαστικό, ενώ στον ελαφρώς καλύτερο, αλλα προηγούμενης γενιάς, snapdragon 400 δεν ήταν ποτε εμφανές και με χειρότερη χρήση.
    • Διαφήμιση
    • Τι έγινε ρε παιδιά; !
      Eκανε scan το αντιτσιμπουριακό μου ESET (deep scan) στο redmi note 4x μου και εβγαλε ΑΥΤΟ !
      Φωτογραφίες του android με την Ελληνική ROM και του ESET !
      Images
      • redmi note4X Android 6 Greek.jpg

916,96 kB, 1.560×2.080, viewed 83 times
      • TSIMPOURI.jpg

778,19 kB, 1.560×2.080, viewed 89 times