Ευχαριστώ! Δουλεψε. Τα εικονίδια στο multitsking ξερεις αν μικραινουν; Δεν γινεται πλεον οπως στην miui 8 με τα 2 δαχτυλα.Ο/H linuxilakis έγραψε:
τότε το έφτιαξαν στην τελυταία. Ας το δοκιμάσουμε λοιπόν
edit ισχύει δουλεύει λοιπόν
@kosmasdel
Φτιάξε τρεις οθονες και μπες στις ρυθμίσεις του ενώνοντας τα δυο δάκτυλά σου προς τα μέσα. Πάτα σε ένα εικονίδιο της αρχικής οθόνης. Κάτω κάτω σου βγάζει τις τρεις οθόνες που έχεις φτιάξει. Πάτα παρατεταμένα μια οθόνη και σύρε την αριστέρα της κεντρικής που έχει το άσπρο πλαίσιο γυρω γυρω.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
@kostakislarisa το είχα στείλει για 7-8 καμμένα πίξελ και μετά από αντικατάσταση οθόνης το παρέλαβα σήμερα και ενώ διάβαζα κάτι πράγματα παρατηρούσα ότι τα γράμματα είχαν κάτι πράσινο σε ένα σημείο της οθόνης. Έκαναν επανεκκίνηση για να πω ότι έκανα και μετά πέρασα την εφαρμογή για να το τεσταρω. Το θέμα είναι πως με το τέστ του miui που έχει μόνο χρωματιστές εικόνες είναι όλα τέλεια αλλά όταν το μαύρο συναντάει το λευκό τότε γίνεται αυτό που βλέπεις στην εικόνα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα μου.
Μετά την OTA αναβάθμιση από global stable 8.2.10.0 σε 8.5.4.0 σταμάτησε να δουλεύει το wifi tethering. Δοκίμασα τον σχετικό οδηγό του φόρουμ αλλά δεν δούλεψε.
Εν τέλει, αφού επόμενο βήμα ήταν factory reset ή miflash, είπα να πάω σε xtrv να την δοκιμάσω με την ευκαιρία και έβαλα την 7.8.31 xtrv και root μέσω φλασαρίσματος του supersu (κανονικά έκανα wipe data, art, cache από twrp πριν την εγκατάστασή της, άφησα μόνο το internal storage). To wifi tethering λοιπόν πάλι δεν λειτουργεί και ούτε δούλεψε ο ανωτέρω οδηγός και ένα app που χρησιμοποίησα το DF TetheringFix.
Όταν κάνω τα βήματα του οδηγού μου βγάζει το εξής:
Καμία ιδέα; Ή δεν γλιτώνω το miflash;
Υγ: Έχω και καναδυό ερωτησούλες για MIUI 9 αλλά μετά αυτά!
Edit: Τελικά ξαναδοκίμασα την εφαρμογή DF TetheringFIx και μετά από reboot έφτιαξε.
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν τι παλευω καθολου γιατι δουλευω πολυ το tethering
μπορει καποιος να μου εξηγηση ακριβως πως να λυσω το συγκεκριμενο προβλημα;
η συσκευη εχει γινει unlock μονο
εχω χρησημοπιηση τον οδηγο του φορουμ μου βγαζει το ιδιο error -
-
Αυτό τι είναι; Πήγα να δω τις ρυθμίσεις και περίμενα να ήταν όλα οκ :(
Έχω ανοίξει και εγώ θέμα για αυτό και αν υπάρχει λύση καθώς από ότι φαίνεται το Google backup δεν λειτουργεί.
-
Τώρα το παρατήρησα. Ευτυχώς υπάρχει και το mi backup. Πάντως φωτογραφίες κάνει κανονικά backup από το Photos
Το ξέρω αλλά προσωπικά δεν θέλω ούτε να ακούω για mi backup και cloud. Θα έπρεπε να μας δίνεται η επιλογή. Π.χ. αύριο παίρνω ένα άλλο κινητό. Δεν είναι xiaomi. Δεν μπορώ να κάνω restore.
-
ιδιοτροπίες της miui.. δυστυχως
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-