Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H xaris_kriti έγραψε:

Καλησπερα παιδιά.κ εγώ κ η κοπέλα μου έχουμε το redmi note 4x της ινφοκουεστ.
      Τι γίνεται ρε παιδιά με την οθόνη;κ οι δύο συσκευές εχουν πάνω από 5 καμμένα πιξελ.ξεκινησε με ένα δύο κ ανεβαίνουν.

Πόσο καιρό τ έχετε φιλε μ?εγώ 5 μήνες κάνενα προβλημα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • τα χουμε σχεδόν δύο μήνες τώρα.για άνοιξε μια ολόμαυρη εικόνα να τσεκαρεις.κ εγώ από κει γραφω

=============== Σεπ 7th 2017, 8:59pm ===============
      με καλύπτει.απλα θα μείνω χωρίς συσκευή μόλις το στειλω.,γιατί είμαι Κρήτη κ είναι πρόβλημα οι 4-5 μέρες που θα κάνει.το θέμα είναι πως είναι τραγικό.2/2.μου χουν κάνει ήδη αντικατάσταση το ένα γιατί δεν άναβε το φως στα πλήκτρα.πρωτα τα πλήκτρα,τώρα τα καμένα πίξελ.τι να περιμένω στο μέλλον;
    • καλησπερα... σημερα εκανα fr στο κινητο φοραω την 8,5,4,0 και για καποιο λογο εχασα την αδεια να περναω themes τριτων. πως μπορω να την επαναφερω?

edit: το βρηκα ολα καλα
    • Διαφήμιση
    • Θα φανει παραξενο αυτο που θα γραψω.
      Ημουν στοκ με 8.5.4.0 και εβαλα xtrv 7.8.31 και ειναι μεν πιο snappy αλλα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση (σιγουρα μια ωρα λιγοτερο sot) πράγμα παράξενο αφου μονο τα google apps να σκεφτεις οτι δεν εχει ειναι πολυ πιο ελαφρια. Βεβαια ειμαι ακομα στην 2η φορτιση, δεν ξερω αν "κατσει " πιο μετα η ρομ και στρώσει.

Καλησπερα παιδιά.κ εγώ κ η κοπέλα μου έχουμε το redmi note 4x της ινφοκουεστ.
      Τι γίνεται ρε παιδιά με την οθόνη;κ οι δύο συσκευές εχουν πάνω από 5 καμμένα πιξελ.ξεκινησε με ένα δύο κ ανεβαίνουν.
      Περιεγραψε σε παρακαλω ΤΙ βλεπεις οταν εχεις Μαυρο φοντο στο κινητο-α σου ?

Αν βλεπεις λευκο ή οποιαδηποτε αλλο χρωμα pixel τοτε ειναι "ανενεργο-κολλημενο" και οχι καμμενο ...... εχεις πολυ καλες πιθανοτητες επαναφορας τους!

Αν ομως εισαι σε λευκο φοντο πχ. και το pixel ειναι μαυρο ............. τοτε ειναι "καμμενο" ....... Μαζευεις κουτια, παρελκομενα, αποδειξη, κτλ και το πας πισω στο καταστημα απ'οπου το αγορασες ωστε να εκτελεσουν RMA εγγυησης.

Σε περιπτωση κολλημενου υπαρχουν αρκετες εφαρμογες να δοκιμασεις .... Μερικα link παρακατω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=deadpixelfixer.phone.greenapps.deadpixelfixer

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aiuspaktyn.pixelfixer

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.smpm.testlcd.app

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect
    • Ο/H kracken_74 έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Εμφανίστηκε σε αρκετούς πιθανόν επειδή η XTRV βασίζεται εκτός από source της China αλλά και του eu. Περισσότερα και υπεύθυνα γνωρίζουν οι mod να απαντήσουν. Πέρνα την XTRV και μετά το fix που βγήκε εχθές για τις OTA αναβαθμίσεις μιας και είσαι VIP μέλος.
      ArΩma θα περάσω ;)
      Update με ερώτημα:
      Θα πρέπει να κάνω wipe Cache & Dalvik Cache ή οχι αφου πριν γίνει το μπερδεμα με το OTA είχα βάλει την ArΩma?
      Καμιά βοήθεια εδω παίδες;
    • Διαφήμιση
    • @xaris_kriti το έχω πάθει κι εγώ. Το πήγα για επισκευή και μετά απέκτησα μια γραμμή στο κέντρο της οθόνης και ένα φωτάκι που εμφανίζεται όταν η μπροστινή κάμερα κοιτάει απευθείας σε φωτεινή πηγή. Το θέμα είναι πως πληρώνω μεταφορικά αποστολής :(

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    • Ο/H kracken_74 έγραψε:

Καμιά βοήθεια εδω παίδες;
      εφοσον απο eu που εχεις θα πας σε XTRV θα κανεις factory reset
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Σε μαύρο φόντο βλέπω ασπρα.τι εννοείς με το RMA εγγύησης;το θέμα επίσης είναι γιατί να το πάθει;ξεκίνησε με ένα δύο κ τώρα μετράω 5-6.σιγουρα κάνεις δε θέλει να δώσει τα ωραία του λεφτά να πάρει ένα προϊόν με οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σε μαύρο φόντο βλέπω ασπρα.τι εννοείς με το RMA εγγύησης;το θέμα επίσης είναι γιατί να το πάθει;ξεκίνησε με ένα δύο κ τώρα μετράω 5-6.σιγουρα κάνεις δε θέλει να δώσει τα ωραία του λεφτά να πάρει ένα προϊόν με οποιοδήποτε πρόβλημα.
      Οπωσδηποτε κανεις δεν θελει να αγοραζει προβληματικο προιον. Ελα στο θεμα μας να βρουμε λυση λοιπον. Τρεξε για αρκετη ωρα καποιο απο τα παραπανω utils που εχω αναφερει . Θα στρεσαρει το pixel που οπως αναφερες ειναι "κολλημενο" ;) Οταν θα τρεξεις την εφαρμογη φροντισε να ειναι σε πολυ φωτεινο περιβαλλον και τον δεικτη φωτεινοτητας να τον εχεις στο full. Εγω το εκανα παλιοτερα σε κινητο και μου ελυσε το προβλημα χωρις να το ξαναεμφανισει ;) ΑΝ ΔΕΝ.... τοτε το πας στο καταστημα που το αγορασες .... ΔΕΝ το στελνεις εσυ InfoQuest ;)

Υπολόγισε να κανεις το "στρεσαρισμα" minimum καμια ωριτσα .... Μην το τρεξεις για κανα 10λεπτο και να περιμενεις αποτελεσματα !!!! ;)
    • Διαφήμιση

Σε μαύρο φόντο βλέπω ασπρα.τι εννοείς με το RMA εγγύησης;το θέμα επίσης είναι γιατί να το πάθει;ξεκίνησε με ένα δύο κ τώρα μετράω 5-6.σιγουρα κάνεις δε θέλει να δώσει τα ωραία του λεφτά να πάρει ένα προϊόν με οποιοδήποτε πρόβλημα.
      Αναγκαστικά τα στέλνεις ινφοκουεστ αφού έχεις και εγγύηση. Κάνεις δεν θέλει να δίνει λεφτά για κάτι και να του βγαίνει πρόβλημα αλλα συμβεί αυτό παντού απο το πιο φθηνό και απλό μέχρι το πιο ακριβό. Αστοχίες συμβαίνουν παντού .Το καλό είναι ότι τα πήρατε απο την (ελληνική αντιπροσωπεία- εισαγωγέας) και μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί και να μην μπλέκεται με μικρομάγαζα η Κίνα. Πιέστε τους για αντικατάσταση συσκευών αν και δεν κάνουν εύκολα .