Δοκιμασα κάποιες εφαρμογές όπως είπες αλλά αποτέλεσμα μηδέν.σε μαύρο κ σε γκρι φόντο φαίνονται πολύ καλα.στα αλλά χρώματα ή δε φαίνονται η εγώ δε τα βλέπω.το μόνο "θετικό;;" Ότι ανακάλυψα πως είναι παραπάνω από 5-6.αλλα πιο μικρά αλλά πιο μεγαλα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Γειά σε όλους!
παρήγγειλα από geekbying και παρέλαβα το xiaomi redmi 4X, σε Global έκδοση (MIUI Global 8.2/ σταθερή 8.2.4.0.0 MCFMIDL). Με μια ματιά στο forum είδα ότι θα έπρεπε τα μηνύματά μου να είναι 160 χαρακτήρες by default (ή λάθος κατάλαβα;) γιατί τα ελληνικά υπήρχαν ήδη σαν γλώσσα, αλλά γράφω πάλι με 70/SMS. Επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά από τεχνικά θέματα, υπάρχει κανείς να δώσει μια κεντρική ιδέα τί να κάνω; Πρέπει όντως να κατεβάσω mod? (αν πείτε ναι,πρέπει να πάρω άδεια κανένα τετράμηνο από τη δουλειά και να διαβάζω μέρα-νύχτα να δω πως γίνεται, δεν το έχω με τα mods σε κινητά).
Επίσης, καλύπτομαι από την infoquest για support/service κτλ, ή πρέπει να αρχίσω τσιντσαντσον?
Θενκς -
Ο/H xaris_kriti έγραψε:
Δοκιμασα κάποιες εφαρμογές όπως είπες αλλά αποτέλεσμα μηδέν.σε μαύρο κ σε γκρι φόντο φαίνονται πολύ καλα.στα αλλά χρώματα ή δε φαίνονται η εγώ δε τα βλέπω.το μόνο "θετικό;;" Ότι ανακάλυψα πως είναι παραπάνω από 5-6.αλλα πιο μικρά αλλά πιο μεγαλα
Επειδή βρήκα και εγώ μερικά άλλα μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα σκέφτομαι μήπως είναι σκουπιδάκια εγκλωβισμένα κάτω από το προστατευτικό γυαλί.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H selas έγραψε:
Γειά σε όλους!
παρήγγειλα από geekbying και παρέλαβα το xiaomi redmi 4X, σε Global έκδοση (MIUI Global 8.2/ σταθερή 8.2.4.0.0 MCFMIDL). Με μια ματιά στο forum είδα ότι θα έπρεπε τα μηνύματά μου να είναι 160 χαρακτήρες by default (ή λάθος κατάλαβα;) γιατί τα ελληνικά υπήρχαν ήδη σαν γλώσσα, αλλά γράφω πάλι με 70/SMS. Επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά από τεχνικά θέματα, υπάρχει κανείς να δώσει μια κεντρική ιδέα τί να κάνω; Πρέπει όντως να κατεβάσω mod? (αν πείτε ναι,πρέπει να πάρω άδεια κανένα τετράμηνο από τη δουλειά και να διαβάζω μέρα-νύχτα να δω πως γίνεται, δεν το έχω με τα mods σε κινητά).
Επίσης, καλύπτομαι από την infoquest για support/service κτλ, ή πρέπει να αρχίσω τσιντσαντσον?
Θενκς
Απο την Infoquest οχι δεν εχεις εγγυηση αλλα ουτς και επισκευή επί πληρωμης δεν κανουν δυστυχως. -
Καλημέρα παιδιά. Είχα αγοράσει πριν ένα μήνα περίπου από το gearbest το Xiaomi Redmi Note 4 (gearbest.com/cell-phones/pp_604985.html?wid=4). Επιδή δεν τα σκαμπάζω πολύ με τα updates στο MIUI, έχω τώρα την MIUI 8.5.4.0|Σταθερή. Όταν το πήρα είχε μέσα android 6, τώρα έχει 7. Θα πάρει από μόνο του αναβάθμιση στο MIUI 9 ή θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα???
Ευχαριστώ -
-
Καλησπέρα,
αγόρασα το redmi note 4 στα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Μετά από 9 μήνες βλέπω ότι η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο dt.
π.χ. Βγάζοντας το από τον φορτιστή στο 100% και με περίπου 1 ώρα συνεχή χρήση (παιχνίδια κλπ) η μπαταρία φτάνει στο 60-70%. Από τα λίγα που έχω δει από το φόρουμ καταλαβαίνω ότι θα φταίει η ρομ που μου έχουν βάλει στο τηλέφωνο (επισυνάπτεται φωτο).
Από την άλλη φίλος που έχει το redmi note 3 pro (με τη βοήθεία σας) αρχικά πέρασε την official rom σε αγγλικά και κινέζικα και στη συνέχεια πήρε άδεια από την xiaomi και πέρασε την δική σας rom και από τότε από ότι μου λέει το τηλέφωνο του "πετάει" και στο πως τρέχει τις εφαρμογές και στο θέμα της μπαταρίας.
Πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας, αν δηλαδή όντως φταίει η rom για το θέμα της μπαταρίας, και από εκεί και πέρα με ποιόν τρόπο μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο με τον φίλο ούτως ώστε να ανασάνει το τηλέφωνο.
Αν κάποιος (από Αθήνα) μπορεί να αναλάβει τα παρπάνω υπεύθυνα επί πληρωμή ας απαντήσει και ας μου πει το κόστος.
Ευχαριστώ -
-
-
@kostasnekt απλά δώσε μας πληροφορίες και θα βοηθήσουμε. Κι εμένα με βοήθησαν
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Android 8.0
Xiaomi Redmi Note 4 Global -
Ο/H polis4gr έγραψε:
Android 8.0
Xiaomi Redmi Note 4 Global
Δεν νομίζω να ισχύει. Σε redmi συνήθως δεν δίνει πάνω από ένα android update. Αλλά και να πάρει nougat, δεν λέει πότε
Που το είδες αυτό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα