Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Καλά από expected θα διαβάσεις άπερια. Το θέμα είναι τι θα ανακοινώσει η xiaomi. Αν ρωτάς εμένα θα σου πω απλά οτι οι redmi παίρνουν 1 update αν είναι snapdragon ή κανένα αν είναι mediatek. Οπότε δεν νομίζω να υπαρξει άλλο update

Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος αλλά μέχρι στιγμής αυτή φαίνεται να είναι η πολιτική της xiaomi στις redmi συσκεύες.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Καλά δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας αν και πότε θα δώσει το 8αρι επίσημα η xiaomi. Άλλωστε από βδομάδα θα δοκιμάσω τη νεοφερμένη Lineage 15 :p

Xiaomi Redmi Note 4 Global
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με global 8.5.4 στο 4χ μου. Αυτο που διαπιστώνω τελευταία είναι ότι η αυτονομία της μπαταρίας μου έχει πέσει στις 4.30 - 5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Όχι οτι πριν βάραγα τα 9 ωρα που βαράνε άλλοι αλλά ήμουν στις 6.30 ώρες περίπου. Είμαι με ανοιχτό 4g συνέχεια άλλα δεν είμαι συνέχεια ιντερνετ κ κάποιες φορές έχω και το bluetooth. Σας επισυνάπτω κάποιες φώτος να μ πείτε γνώμη τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ.
      Images
      • 21552140_10155593738718700_1982999581_n.png

46,53 kB, 540×960, viewed 103 times
      • 21475991_10155593738733700_1863626933_n.png

96,69 kB, 540×960, viewed 112 times
      • 21441967_10155593738768700_1829617095_n.png

51,03 kB, 540×960, viewed 113 times
    • Ο/H polis4gr έγραψε:

Android 8.0

Xiaomi Redmi Note 4 Global

Ο/H Antretng έγραψε:

Καλά από expected θα διαβάσεις άπερια. Το θέμα είναι τι θα ανακοινώσει η xiaomi. Αν ρωτάς εμένα θα σου πω απλά οτι οι redmi παίρνουν 1 update αν είναι snapdragon ή κανένα αν είναι mediatek. Οπότε δεν νομίζω να υπαρξει άλλο update

Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος αλλά μέχρι στιγμής αυτή φαίνεται να είναι η πολιτική της xiaomi στις redmi συσκεύες.
      Come on, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζητάμε περισσότερα και να μην συμβιβαστούμε. Ναι είναι φθηνές οι συσκευές Redmi αλλά δεν μας την έκαναν δώρο. Έκοψαν κάμερα π.χ. αλλά και αντικειμενικά, αν έχει σοβαρό development team που δουλεύει οργανωμένα, δεν μιλάμε για τρομερές εργατοώρες.

Ο/H Tziminhio έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι με global 8.5.4 στο 4χ μου. Αυτο που διαπιστώνω τελευταία είναι ότι η αυτονομία της μπαταρίας μου έχει πέσει στις 4.30 - 5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Όχι οτι πριν βάραγα τα 9 ωρα που βαράνε άλλοι αλλά ήμουν στις 6.30 ώρες περίπου. Είμαι με ανοιχτό 4g συνέχεια άλλα δεν είμαι συνέχεια ιντερνετ κ κάποιες φορές έχω και το bluetooth. Σας επισυνάπτω κάποιες φώτος να μ πείτε γνώμη τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ.
      Η έκδοση 8.5.4.0 δεν πρέπει να είναι μόνο η χειρότερη ρομ αλλά και τρομερά προβληματική.
      Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους, δουλέψαν να φτιάξουν το MIUI 9 πάνω στο Android 7 και δουλέψαν και πάλι να το φτιάξουν πάνω στο Android 6;
      Όπως και να έχει, μέχρι στιγμής έχω θέματα με: 1) Fingerprint 2) Μπαταρία (αυτό που γράφεις και εσύ) και 3) Ram
    • Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Come on, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζητάμε περισσότερα και να μην συμβιβαστούμε. Ναι είναι φθηνές οι συσκευές Redmi αλλά δεν μας την έκαναν δώρο. Έκοψαν κάμερα π.χ. αλλά και αντικειμενικά, αν έχει σοβαρό development team που δουλεύει οργανωμένα, δεν μιλάμε για τρομερές εργατοώρες.Η έκδοση 8.5.4.0 δεν πρέπει να είναι μόνο η χειρότερη ρομ αλλά και τρομερά προβληματική.
      Διαφωνώ. Βρίσκεις πολλά κινητά 5,5αρια δίκαρτα σε αυτά τα λεφτά με καλύτερη κάμερα; Αν μάλιστα βάλουμε και τα υπόλοιπα specs (επεξεργαστής, ram, αποθηκευτικό, μπαταρία, ir) μια χαρά είναι η κάμερα.

Πάντως πολλές εταιρείες στα οικονομικά τους μοντέλα δεν δίνουν πάνω από ενα update. Εδώ ολόκληρη huawei δεν έδωσε δεύτερο update σε ναυαρχίδα της (p8), στα οικονομικά μοντέλα σου κάνει εντύπωση και μάλιστα στη xiaomi;

Δεν λέω να μην απαιτήσεις αλλά σε λάθος forum το κάνεις. ;)
    • Διαφήμιση
    • Τα χρηματα δεν ειναι παντα κρητηριο για να παρεςις ενα Χιαομι.ΣΙΓΟΥΡΑ ριναιφτηνο για αυτα πουπροσφερι ΣΥΓΟΥΡΑ ειναι καλη κατασκευη αλλα υπαρχει κοσμος(οπως εγω που δεν γουσταρω τα sAMSUNG,iPhone LG ΚΤΛ)Απο Huawei πηρα στο λαιμο μου αλλα 5 ατομα να παρουν το 4αρι γιατι οταν με ρωτησαν τους ειπα οτι για τα χρηματα αυτα δεν εχει ανταγωνισμο(και ετσι ειναι)Αλλα δεν ειμαστε προβατα...Εγω βασικα αν δεν βρω ακρη με ολα αυτα τα ακαταλαβιστικα περι Rom update και αλλα βγαζω το Ματε 8 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ 4χ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Αντε γιατι μονο λογια ακουω και το κιν.ΓΡΑΦΕΙ NOUGAT 8.5.4 ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ....
    • Το πρώτο σου μήνυμα ήταν ένα σεντόνι παράθεσεις μηνυμάτων άλλων μελών του φόρουμ.

Το δεύτερο σου μήνυμα απλά ακαταλαβίστικο.

Τι ακριβώς προσπαθείς να αρθρώσεις??
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Και εμενα η Nougat δεν με πολυαρεσε. Κλεινει εφαρμογες πιο επιθετικα και η αυτονομια ειδικα στην xtrv miui 9 ειναι πιο μικρη απο την global. Εχουν περασει 5 μερες απο τοτε που την εβαλα και δεν ειδα βελτίωση.
    • Ο/H kalampouri έγραψε:

Τα χρηματα δεν ειναι παντα κρητηριο για να παρεςις ενα Χιαομι.ΣΙΓΟΥΡΑ ριναιφτηνο για αυτα πουπροσφερι ΣΥΓΟΥΡΑ ειναι καλη κατασκευη αλλα υπαρχει κοσμος(οπως εγω που δεν γουσταρω τα sAMSUNG,iPhone LG ΚΤΛ)Απο Huawei πηρα στο λαιμο μου αλλα 5 ατομα να παρουν το 4αρι γιατι οταν με ρωτησαν τους ειπα οτι για τα χρηματα αυτα δεν εχει ανταγωνισμο(και ετσι ειναι)Αλλα δεν ειμαστε προβατα...Εγω βασικα αν δεν βρω ακρη με ολα αυτα τα ακαταλαβιστικα περι Rom update και αλλα βγαζω το Ματε 8 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ 4χ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Αντε γιατι μονο λογια ακουω και το κιν.ΓΡΑΦΕΙ NOUGAT 8.5.4 ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ....
      Τα xiaomi αξίζουν για τα φτηνά ανταλλακτικά και για τη μεγάλη υποστήριξη της κοινότητας αλλά και της ίδιας της εταιρίας (δεν εγκαταλείπει παλιότερα μοντέλα μέσα σε 2-3 χρόνια όπως κάνουν άλλες εταιρίες για να σε αναγκάσουν να πάρεις καινούργιο κινητό ;) )
      Επιτρέποντας επίσημα η εταιρία ξεκλείδωμα bootloader, δίνει το ελεύθερο στους προγραμματιστές να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς περιορισμούς!!
      Ακόμα και όταν σταματήσει η xiaomi να υποστηρίζει παλιότερες συσκευές, υπάρχει μεγάλη κοινότητα που με custom roms δεν αφήνει να πεθάνει η συσκευή!!
      Αλλά και όταν ακόμα υποστηρίζεται επίσημα η συσκευή, βάζοντας custom roms διορθώνονται πολλά προβλήματα που αργεί η ίδια η εταιρεία να διορθώσει και φυσικά έχεις και πολλά καλούδια.
      Οπότε για μένα αυτή η υποστήριξη είναι το πιο σημαντικό!!!

Πάνω κάτω με λίγα λόγια αυτά ισχύουν, αλλίως πχ μπορείς να πας και σε meizu με καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά υποστήριξη σαν αυτή της κοινότητας xiaomi δεν θα βρεις ;)
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση
    • Ο λόγος που γκρινιάζω εγω για το δεύτερο μεγάλο update είναι καθαρά γιατί αξίζει τον κόπο για την συγκεκριμένη συσκευή. Πουλάει σαν τρελή ακόμη και σήμερα, ενώ πρόσφατη έρευνα με αυτόνομες πωλήσεις ανά μοντέλο το 4x ήταν δίπλα σε Samsung και Apple.

Αν κάνει ενα ακόμη χατήρι σε εμάς, θα εξασφαλίσει μια τρομερή υποστήριξη από όλους εμάς. Δεν λεω ρε ηλίθια xiaomi πρεπει να μας δώσεις, λέω μόνο ότι αξίζει τον κόπο.