Εντάξει έτσι είναι.... και για το note 3 pro (μοσχοπουλησε) και δες τι γίνεται... Ιδωμέν και υπομονή. Έχει τύχει τηλέφωνα να πηδήξουν εκδόσεις έτσι χαλαρά...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παρακαλώ να λήξουν οι αντιπαραθέσεις και τα off topic. Τα μηνύματα που δεν είναι σχετικά με το θέμα θα μεταφερθούν.
Ευχαριστώ. -
Καλησπέρα παιδιά. Μπορω να χρησιμοποιήσω δεδομένα απο την σιμ2 με καποιο τρόπο ή μόνο απο την 1 χρησιμοποιούνται?
-
Ο/H mallias έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Μπορω να χρησιμοποιήσω δεδομένα απο την σιμ2 με καποιο τρόπο ή μόνο απο την 1 χρησιμοποιούνται?
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ναι αλλα πως οριζω την αλλη σιμ ως πρωτη??
-
Ο/H mallias έγραψε:
Ναι αλλα πως οριζω την αλλη σιμ ως πρωτη??
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Το δοκίμασα αυτό, επιλεξα την 2 για ιντερνετ αλλα δεν τ ανοίγει.Μετα απενεργοποιησα την πρώτη, άφησα μονο την αλλη τίποτα, μέχρι που την εβγαλα εντελώς την πρώτη, αφησα την 2 ουτε παλι...
-
Τλκ ρε παιδια υαρχει κατι για να διορθωσουμε την αυτονομια της μπαταριας στην 8.5.4;
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Τλκ ρε παιδια υαρχει κατι για να διορθωσουμε την αυτονομια της μπαταριας στην 8.5.4;
Με downgrade στην προηγούμενη γίνεται φαντάζομαι..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
και εγω που νομιζα οτι ειναι η ιδεα μου.........τελικα ισχυει η εκδοση 8.5 χαλασε την αυτονομια.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα