Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H kracken_74 έγραψε:
-
Θα την βρεις στις ρυθμίσεις στις εγκατεστημένες εφαρμογές στην καρτέλα όλα. Θα δεις ότι είναι απενεργοποιημένη. Την ενεργοποιείς αλλά μετά από επανεκκίνηση θέλει ξανά ενεργοποίηση.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H kracken_74 έγραψε:
=============== Σεπ 13th 2017, 12:17pm ===============
Ο/H zalaros έγραψε:
Θα την βρεις στις ρυθμίσεις στις εγκατεστημένες εφαρμογές στην καρτέλα όλα. Θα δεις ότι είναι απενεργοποιημένη. Την ενεργοποιείς αλλά μετά από επανεκκίνηση θέλει ξανά ενεργοποίηση.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο/H zalaros έγραψε:
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H mallias έγραψε:
Παιδιά τελικά γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο πρόβλημα μου?
=============== Σεπ 14th 2017, 2:04pm ===============
Το προηγούμενο μήνυμα μου πήγαινε για τον malias.... Αν βρήκε λύση τελικά. -
Ο/H Talliron έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H mallias έγραψε:
Παιδιά τελικά γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο πρόβλημα μου?
=============== Σεπ 14th 2017, 2:04pm ===============
Το προηγούμενο μήνυμα μου πήγαινε για τον malias.... Αν βρήκε λύση τελικά.
Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα και αν μπορείς προσπάθησε με άλλες κάρτες, μήπως δηλαδή φταίει κάποια κάρτα. Σε εμένα με την τελευταία V9 ARΩΜΑ XTRV 7.9.8 ρομ όλα δουλεύουν μια χαρά!"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί ξανά θα ήθελα μια βοήθεια όταν επιλεγείς μια εφαρμογή να ανοίξει μέσα από ένα φάκελο που έχεις φτιάξει όταν την κλείνεις ξαναγυρνάει στον φάκελο υπάρχει δυνατότητα να μην γυρνάει και να κλείνει ? στον Nova Launcher γίνεται το έχω δοκιμάσει στον launcher του τηλεφώνου δεν ξέρω
-
-
πως κανω εξαγωγη επαφων σε αρχειο .vcf στην καρτα μνημης?
-
Ρυθμίσεις > Εφαρμογές συστήματος > Επαφές > Εισαγωγή/εξαγωγή επαφών > Εξαγωγή στον αποθηκευτικό χώρο > ΟΚ
Το αρχείο vcf θα σωθεί χύμα στον εσωτερικό χώρο τη συσκευής, το παίρνεις και το κρατάς όπου θες αντίγραφο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα