Βλέπεις καμία διαφορά στην χρήση ;Ο/H Action Man έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έφυγε το mtk, και σήμερα παρέλαβα με snapgragon.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Ο/H msdx έγραψε:
Ο/H Action Man έγραψε:
Από θέμα ταχύτητας μου φαίνεται ίδιο με το mtk.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Action Man έγραψε:
Ο/H msdx έγραψε:
Ο/H Action Man έγραψε:
-
Καλημέρα.οταν προσπαθώ να κάνω τοπικο backup εφαρμογών μου βγάζει μύνημα ότι δεν επαρκεί ο αποθηκευτικός χώρος και σταματάει
-
Μήπως δεν επαρκεί ο αποθηκευτικός χώρος;
Πού προσπαθείς να αποθηκεύσεις το backup, τι διαθέσιμος χώρος υπάρχει και ποιό είναι το μέγεθος του backup; -
Το μέγεθος του backup είναι γύρω στα 3 gb εσωτερικό έχω γύρω στα 20 ελεύθερο και στην κάρτα sd 9gb .δεν μου έχει επιλογή πιο χώρο να διαλεξω, άκυρο βρήκα πως διαλέγεις χώρο. Στον εσωτερικό μου κάνει backup. Στην κάρτα ενώ έχω χώρο δεν κάνει. Έχω ενεργοποιήσει το documents δε ξέρω αν παίζει ρολο
-
Ηρθε η ενημερωση 8.5.8.0 καμια διαφορά προς το παρον.
-
Καλησπερα στην παρεα σας. Εχω παρει τους κωδικους για ote tv go στο κινητο μου, ( xiaomi redmi note 4 με την τελευταια stable 8.5.8.0 ) και εκει λειτουργουν μια χαρα. το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να κανω screen mirror την οθονη του κινητου στην lg smart tv μου, ενω ολα τα δειχνει κανονικα δηλαδη streamαρω kodi και ολα μια χαρα, στην εφαρμογη ote tv go μου στελνει μονο τον ηχο και η οθονη ειναι μαυρη ενω στο κινητο δειχνει κανονικα. (Σε κινητο sony xperia σε ιδια τηλεοραση σε αλλο σπιτι μεταφερετε κανονικα και η εικονα). Ειναι κατι που εχει να κανει με το κινητο μας? Το εχει παθει κανενας αλλος αυτο?
-
Καλησπέρα.Παιδια μου ήρθε η παρακάτω ενημέρωση.Αξιζει να την κάνω ή οχι; Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H silouanos έγραψε:
Καλησπέρα.Παιδια μου ήρθε η παρακάτω ενημέρωση.Αξιζει να την κάνω ή οχι; Ευχαριστώ
Εγώ την έκανα και βλεπω καλυτερη διαχειριση της ραμ από πριν είναι κοντά στο 1.4 και μπαταρία λίγο καλύτερη...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα