Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
ευχαριστω παιδια
τοτε στο e-shop δεν ξερουν τι τους γινεται
το κινητο ειναι αυτο Κινητο Xiaomi Redmi Note 4X 16gb 3GB SD 4G LTE Dual SIM Gold ENG - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090994)
και το πηρα σε προσφορα 145 ευρω και λεει οτι η συσκευη διατιθεται με Αγγλικη γλωσσα μενου
δεν περιμενα με τιποτα οτι θα εχει global rom
καλα οτι δεν εχει την B20 αυτο το ξερω αλλα μικρο το κακο
και στο προηγουμενο δεν την ειχα και δεν αντιμετωπιζα προβληματα, cosmote εχω -
Ο/H 8@nos έγραψε:
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα αλλά λογικά πρέπει να γίνεται κανονικά το update απλά μόλις γίνει χάνεις twrp κτλ. και πρέπει να τα ξαναφλασάρεις απ'την αρχή. Άσε που μου φαίνεται λίγο απίθανο λόγω αυτών να φαίνεται στον updater τροποποιημένη η rom.
-
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με τον @MIUI_ART, για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω
Απλά σε φίλο μου με mido που είχε official με twrp και root του ήρθε ειδοποίηση και έγινε κανονικά το nightly update (και αυτός είχε την ίδια απορία πριν βάλει το twrp έχοντας εμπειρία από προηγούμενα κινητά αλλά τελικά δεν είχε θέμα).
Εγώ πιστεύω άμα θες twrp πας σε custom rom και ξεμπερδεύεις...άμα κάνεις τέτοια πειράματα σε official κατά τη γνώμη μου περισσότερο κινδυνεύεις για factory reset που θες να αποφύγεις....Open-source is the future -
-
Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει το build.prop πριν το update ώστε να μην το αλλάζουμε σε κάθε ενημέρωση για να λειτουργήσει το api2?
-
-
-
Κάθε φορά που τρέχεις τη βελτιστοποίηση μέσα από την ασφάλεια, οι επιλογές για προγραμματιστές χάνονται και θα πρέπει να τις ενεργοποιήσεις εκ νέου.
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H 8@nos έγραψε:
Με την ευκαιρία επειδή το ανέφερες, τελικά γίνεται OTA update των official roms στις οποίες έχουν περαστεί twrp, root κλπ. και απλά αυτά χάνονται με το update και πρέπει να περαστούν ξανά ή αποτυγχάνει και δεν γίνεταιι γιατί διαπιστώνει ο updater "πειραγμένη" rom λόγω αυτών; Δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό ακόμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα