Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Ο/H bandit650 έγραψε:

Αγόρασα ένα νοτε 4 με τη 20άρα όπως μου είπαν από γνωστό Σκρουτζ μαγαζί
      πριν από 20 μέρες. Με το που το άνοιξα έκανα τη αναβάθμιση που υπήρχε
      και τώρα είναι την 8.5.8 global. Το έδωσα στο άτομο για το οποίο το
      αγορασα και μετά από χρήση κάποιων ημερών παραπονιέται ότι κάνει
      διακοπές και δε έχει καλή επικοινωνία. Το πηγε πίσω στο κατάστημα και
      του άλλαξαν την ρύθμιση από 4g se 3g. Πηραμε διεθνες τηλεφωνο 4g και πρεπει να δουλευει με ταχυτητα 3g;;
      Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε σας και ποια είναι η λύση;;
      Ευχαριστώ
      Μηπως δεν εχει καλη καλυψη 4g η περιοχη;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @bandit650 Η sim είναι καινούργια? Μήπως είναι κομμένη? Αν είναι καινούργια παίζει να χρειάζεται να στείλεις sms στο πάροχο για να ενεργοποιήσουν το 4G ;)

Υπάρχει επιλογή volte? Αν ναι είναι ενεργοποιημένο ή όχι?

Γενικά το πρόβλημα είναι μόνο στις κλήσεις? Νορμάλ βλέπεις πάνω 4G και αν ναι συνέχεια ή έχει πχ Η+ τις περισσότερες φορές?
      Open-source is the future
    • Ο/H eleftherios1972 έγραψε:

Ο/H bandit650 έγραψε:

Αγόρασα ένα νοτε 4 με τη 20άρα όπως μου είπαν από γνωστό Σκρουτζ μαγαζί
      πριν από 20 μέρες. Με το που το άνοιξα έκανα τη αναβάθμιση που υπήρχε
      και τώρα είναι την 8.5.8 global. Το έδωσα στο άτομο για το οποίο το
      αγορασα και μετά από χρήση κάποιων ημερών παραπονιέται ότι κάνει
      διακοπές και δε έχει καλή επικοινωνία. Το πηγε πίσω στο κατάστημα και
      του άλλαξαν την ρύθμιση από 4g se 3g. Πηραμε διεθνες τηλεφωνο 4g και πρεπει να δουλευει με ταχυτητα 3g;;
      Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε σας και ποια είναι η λύση;;
      Ευχαριστώ
      Μηπως δεν εχει καλη καλυψη 4g η περιοχη;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      εγω με νοτε 2 πιανω 4γ στη περιοχη και δε εχω τη 20αρα οπως αυτο. νομιζω οτι για τις κλησεις δε παιζει ρολο το 3 η το 4 g

Ο/H 8@nos έγραψε:

@bandit650 Η sim είναι καινούργια? Μήπως είναι κομμένη? Αν είναι καινούργια παίζει να χρειάζεται να στείλεις sms στο πάροχο για να ενεργοποιήσουν το 4G ;)

Υπάρχει επιλογή volte? Αν ναι είναι ενεργοποιημένο ή όχι?

Γενικά το πρόβλημα είναι μόνο στις κλήσεις? Νορμάλ βλέπεις πάνω 4G και αν ναι συνέχεια ή έχει πχ Η+ τις περισσότερες φορές?
      η σιμ ειναι ολοκαινουργια wind 4g. τη αλλαξαμε πριν μια δομαδα γιατι η προηγουμενη ηταν παλια και δε ηταν 4g.
      th volte που τη βρισκω;
      το προβλημα ειναι στις κλησεις. δε ακουγετε καλα στον καλουμενο και κανει διακοπες.
    • Διαφήμιση
    • Αν υπάρχει το volte θα το βρεις εδώ(κοίτα φώτο) και να το απενεργοποιήσεις. Το θέμα είναι να μην υπάρχει πρόβλημα στις κλήσεις οπότε αν με 3G δεν κάνει διακοπές είσαι μια χαρά. Αυτό που δεν κατάλαβα βέβαια είναι αν το πρόβλημά σου είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στις κλήσεις με 3G ή απλά το γιατί να μην πιάνει 4G στις κλήσεις??

4G με τη sim αυτή της wind πιάνεις κανονικά έτσι? Εννοώ για σερφάρισμα όχι για κλήσεις.
    • 4g δουλευει κανονικα το ιντερνετ αλλα υπαρχει προβλημα στις κλησεις,
      3g δουλευει κανονικα στις κλησεις αλλα δε εχω ταχυτητα 4g στο ιντερνετ.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Πολύ περίεργο μια και η Wind δε δίνει VoLTE οπότε η συσκευή γυρνάει αυτόματα σε 3G ή 2G για κλήσεις φωνής.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Ο/H bandit650 έγραψε:

4g δουλευει κανονικα το ιντερνετ αλλα υπαρχει προβλημα στις κλησεις,
      3g δουλευει κανονικα στις κλησεις αλλα δε εχω ταχυτητα 4g στο ιντερνετ.

Για κλήσεις φωνής γυρνάει αυτόματα σε 3G ή 2G, έχεις καλό σήμα (3G ή 2G ) wind;
      Δοκίμασε με cosmote αν έχεις το ίδιο πρόβλημα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostasnekt έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος ούτως ώστε να ακούω μουσική από το youtube μέσω του bluetooth hands free ακουστικού?
      Όταν συνδεθεί το bluetooth θα ενεργοποιήσεις την επιλογή για πολυμέσα.!!! Αυτό θα το βρει στο μενού του bluetooth μετά την ζεύξη του bluetooth με το κινητό σου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

@bandit650 Στις ρυθμίσεις βρήκες τελικά το volte να το απενεργοποιήσεις? Την official rom δεν έχεις?
      • Όχι δε υπάρχει τέτοια επιλογή. Το κινητό έχει τη 8.5.8 global. Δε εχω κάνει ξεκλείδωμα ακόμα. Αν ήταν δικό μου θα είχε ήδη τη ελληνική ρομ. Θα περιμένω τη αναβάθμιση σε 9 μήπως και στρώσει.
    • Στην ελληνική έχει αφαιρεθεί η επιλογή volte γιατί δημιουργούσε τέτοια προβλήματα αλλά στην official νόμιζα ότι υπήρχε γι'αυτό σου είπα να ψάξεις ;)
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Στην official global beta αλλά και στην MiUI 9 stable έχουν κρύψει τελείως την επιλογή για VoLTE πλέον, βρήκα στο επίσημο forum τυχαία την ανακοίνωση. Η επιλογή εμφανίζεται μόνο αν επιλεγεί σαν χώρα η Ινδία και κάποιες άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind