Πήραν ήδη ,miui9 stable
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλημερουδια
Επειδη τα μηνυματα στο νημα αυτο ειναι παρα πολλα και ο χρονος δεν ειναι με το μερος μου, θα ηθελα να κανω 2 σαφεις ερωτησεις μιας και εχουν περασει καποιοι μηνες τωρα και εχετε στα χερια σας το κινητο.
Redmi Note 4 Snapdragon
Redmo Note 4X Snapdragon
1) με ποιο απο τα δυο θα εχω καλυτερο LTE σημα (διαβασα για την 800 μπαντα αλλα δεν ειμαι και ειδημων
2) εχουν διαφορα στην ποιοτητα φωτογραφιων? εχουν εν τελει διαφορετικους αισθητηρες?
Σας ευχαριστω,
May the force be with you. Always. -
Redmi note 4 ή 4x?
Οι αισθητήρες της φωτογραφικής είναι διαφορετικοί όχι μόνο ανάμεσα στο 4 και το 4χ αλλά και ανάμεσα σε διαφορετικές φουρνιές του 4χ. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη εδώ... -
Ο/H disorder5 έγραψε:
ΚαλημερουδιαΕπειδη τα μηνυματα στο νημα αυτο ειναι παρα πολλα και ο χρονος δεν ειναι με το μερος μου, θα ηθελα να κανω 2 σαφεις ερωτησεις μιας και εχουν περασει καποιοι μηνες τωρα και εχετε στα χερια σας το κινητο.
Redmi Note 4 Snapdragon
Redmo Note 4X Snapdragon
1) με ποιο απο τα δυο θα εχω καλυτερο LTE σημα (διαβασα για την 800 μπαντα αλλα δεν ειμαι και ειδημων
2) εχουν διαφορα στην ποιοτητα φωτογραφιων? εχουν εν τελει διαφορετικους αισθητηρες?
Σας ευχαριστω,
May the force be with you. Always.
2. Δες εδώ => Redmi Note 4X - Mε ποιο αισθητήρα κάμερας σας ήρθε ? -
Ευχαριστω πολυ αποτι φαινεται και το 4Χ Global ερχεται με την 800αρα οποτε νοου προμπλεμ
-
Ο/H disorder5 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ αποτι φαινεται και το 4Χ Global ερχεται με την 800αρα οποτε νοου προμπλεμ
Από οπουδήποτε αλλού το Redmi Note 4X δεν έχει την B20.
Να θυμάσαι τους κωδικούς! 2016101 = ΧΩΡΙΣ Β20, 2016102 = ΜΕ Β20 -
Καλησπέρα σας
Εχθές αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνό από το gearbest
Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet EU Plug - GLOBAL VERSION GOLDEN
Στην Περιγραφή αναφέρει :
The ROM on this Phone supports OTA and is multi language. It is original and international ROM.
Ελληνικά πάντως δεν έχει :@
Brand: Xiaomi
Type: 4G Phablet
Service Provider: Unlocked
Language: Indonesian, Malay, English, Spanish, French, Polish, Portuguese, Roumanian, Vietnamese, Turkish, Czech, Russian, Ukrainian, Hindi, Marathi, Bengli, Gujarati, Punjabi, Assamese, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Nepali, Odia, Arabic, Thai, Burmese, Urdu, Persian, Hebrew, Korean, Simplified / Traditional Chinese
Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ?
Θα παραλάβω το κινητό και θα ελέγξω για ενημερώσεις που θα μου προσθέσουν και την Ελληνική γλώσσα
Η θα πρέπει να μπω σε κάποια άλλη διαδικασία αλλαγής της ROM ? -
Όταν παραλάβεις, θα ανεβάσεις εδώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom θα έχεις ώστε να σε καθοδηγήσουμε ανάλογα.
-
Παιδιά χθες αγόρασα αυτό: ΚΙΝΗΤΟ XIAOMI REDMI NOTE 4 64GB 4GB DUAL SIM LTE BLACK, Octa-core 2.0 GHz Snapdragon 625, GPU:Adreno 506.Είναι το mido και πως μπορώ να το διαπιστώσω σίγουρα για να μην κάνω καμιά πατάτα; Επίσης στο forum θα αναφέρεται ως Redmi Note 4X;
Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Καλημέρα στην ομάδα! Πέρασα χτες την 7.11.16 και παρατήρησα ότι φορτίζει αρκετά γρήγορα. Είναι η ιδέα μου;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amalag έγραψε:
Παιδιά χθες αγόρασα αυτό: ΚΙΝΗΤΟ XIAOMI REDMI NOTE 4 64GB 4GB DUAL SIM LTE BLACK, Octa-core 2.0 GHz Snapdragon 625, GPU:Adreno 506.Είναι το mido και πως μπορώ να το διαπιστώσω σίγουρα για να μην κάνω καμιά πατάτα; Επίσης στο forum θα αναφέρεται ως Redmi Note 4X;
Snapdragon = Mido , Mediatek = Nikel
Ναι στο forum αναφέρεται ως Redmi Note 4X, μη δίνεις σημασία,στην ουσία τα ίδια είναι,κάνει και για τα 2 γι'αυτό θα δεις πχ αν ψάξεις για stable (Redmi Note 4/4X (mido)), ο επεξεργαστής έχει σημασία....μόνο το mido να κοιτάςOpen-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα