Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Δες εάν έχεις το global version, μόνο αυτό έχει την b20 ή 800ρα
-
Ηρθε.
9.0.5.0 -
OffTopic
Ο/H 8@nos έγραψε:
Σκοπός των κινητών και των λοιπών gadgets είναι να τα "ξεζουμίζουμε". Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.
-
Το δίκιο και το άδικο είναι εννοιες που χρησιμοποιούνται για ηθικες, ποινικες και γενικά ανώτερες πράξεις από την χρήση εργαλείων...εδώ κολλάει περισσότερο η έννοια σωστού λάθους, και νομίζω κάνεις από τους δύο δεν είναι σωστός και κανείς λάθος...άλλος θέλει να καμαρώνει για το sot και άλλος θέλει να έχει 4g και όταν κοιμάται...η χρήση δλδ είναι καθαρά υποκειμενική, και όση συζήτηση γίνεται για τις δυνατότητες ενός κινητού άλλη τόση πρέπει να γίνεται και για την αναμονή του σε λειτουργία...
Και παράδειγμα είμαι εγώ που στην αρχή είχα την οθόνη στο 0% και έβαζαν nightvision για να βλέπω τι λέει,εφτά tempered glasses και θήκη από κρυπτονίτη ,αλλά τότε με κάλυπτε το μεγάλο sot και η γυαλαδα...πλέον ασκώ βαριά σαδιστική χρήση πάνω του και αυτό όχι επειδή το βαρέθηκα αλλά επειδή άλλαξαν τα θέλω μου...Πότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Η σαδιστική χρήση εσένα είναι επίκτητη ,την κληρονόμησες εκεί στο Deutschland!!
-
Ναι ναι, φουλ πρόγραμμα , πρόπλυση, στύψιμο, κανονικό πλύσημο ,στύψιμο , δεύτερο πλύσημο, στύψιμο, ξέπλυμα και στεγνωτήριο.
Τα πάντα όλα και στους 90 βαθμούς.
ΥΓ και σιδέρωμα!!!
Εεε; @das_krimi Για να το πούμε στην γλώσσα που καταλαβαίνεις.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μια φορά.....Μιιιιιιια φορααααα έγραψα σοβαρό σχόλιο και με πήρατε με τις πέτρες...Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
@theopan Μακάρι ρε φίλε να μπορούσαμε να τα έχουμε όλα (όλα ανοιχτά και καλή αυτονομία) αλλά επειδή δεν γίνεται γιατί πολύ απλά δεν έχουμε στα κινητά μας μπαταρίες με 50000mAh, ούτε βάζουν πολλές μπαταρίες πάνω σε ένα κινητό, και ακόμα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, αναγκαστικά κοιτάμε πως να έχουμε μια καλή αυτονομία με αυτά που έχουμε, οπότε ναι είναι μονόδρομος να κλείνουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε εκείνη τη στιγμή....τώρα αν εσύ θες να τα έχεις όλα ανοιχτά και το κινητό σου δυστυχώς να μη βγάζει μέρα χωρίς φόρτιση, είναι επίσης δεκτό και κατανοητό απλά πρέπει να το αποδεχτείς ως έχει γιατί πολύ απλά αυτή η τεχνολογία υπάρχει αυτή τη στιγμή και αναγκαστικά πρέπει να συμβιβαστούμε! Στο μέλλον βλέπουμε...
Είναι σαν να έχω ένα αυτοκίνητο, του ανεβάζω συνέχεια στροφές και λέω γιατί ρε γαμώτο μου καίει τόση βενζίνη αφού δεν έχω αγωνιστικό αυτοκίνητο?
Για την ώρα πάντως η καλύτερη λύση είναι να βάζεις GSM όταν δεν έχεις δεδομένα ανοιχτά, να ρυθμίσεις μόνο κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιείς (πχ viber) και σου στέλνουν πχ μηνύματα ν'ανοίγουν αυτόματα και όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς εκτός του ότι θα τις ρυθμίσεις να μην ανοίγουν αυτόματα, θα επιλέξεις "περιορισμός δραστηριότητας παρασκηνίου" (Ασφάλεια ==> Μπαταρία ==> Εξοικ. μπαταρίας εφαρμογών ==> σε κάθε εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείς συνέχεια, επιλέγεις περιορισμός δραστηριότητας παρασκηνίου). Στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συνέχεια επιλέγεις "χωρίς περιορισμούς" ή "εξοικονόμηση μπαταρίας MIUI".
Επίσης μπορείς τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς καθόλου απλά να τις διαγράψειςOpen-source is the future -
-
Ο/H cyberguy έγραψε:
ξερει κανεις τα redmi note 4x στην ελληνικη αγορά (απο το eshop το παραγγειλα) με τι rom έρχονται? και εαν ειναι η έκδοση με την B20?
-
Η info quest με global stable rom όπως και τα περισσότερα καταστήματα από το skroutz. Ρώτα από εκεί που θα το πάρεις με ποια rom είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα