Από ότι ξέρω το eshop δεν προμηθεύεται τα xiaomi από το επίσημο δίκτυο της infoquest.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Φοραει την miui v9.0.5.0 NCFMIEI οποτε εχει beta rom . Λέτε να την αφήσω ή να περάσω την stable rom?
-
-
-
Ο/H cyberguy έγραψε:
ξερει κανεις τα redmi note 4x στην ελληνικη αγορά (απο το eshop το παραγγειλα) με τι rom έρχονται? και εαν ειναι η έκδοση με την B20?
-
Ναι όντως stable φοράει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάνεις το Excel? Tou κρασαρει?
-
Ο/H stergiost3 έγραψε:
Καλησπέρα χρησιμοποιεί κάνεις το Excel? Tou κρασαρει?
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Το Excel to βρίσκω πιο εύκολο σε edit και χρησιμοποιώ αυτό αλλά μου κρασαρει η κολλάει
-
Έκανα Restore από TWRP και μετά το pin της κάρτας Sim ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος που δεν είναι αυτός που έβαλα.
Άρα δεν μπορώ να μπω στη συσκευή. Δοκίμασα 1234 ή 000 κλείδωσε η συσκευή.
Γνωρίζει κανείς τι κωδικό ξεκλειδωματος βάζουμε μετά από Factory reset και Restore ?Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Αυτό είναι ένα πρόβλημα μετά από επαναφορά backup είναι συχνό πρόβλημα. Περίμενε λιγο είμαι από tapatalk να σε πω από twrp πια αρχεία να σβήσεις
Redmi Note 3 pro -
Είναι γνωστό bug αυτό. Μπες στο twrp και μέσω του file manager που έχει πήγαινε στη διαδρομή data /system και σβήσε όλα τα αρχεία που έχουν την κατάληξη. key. Μετά μπες πάλι στο σύστημα και όρισε εκ νέου pattern ή κωδικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα