Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Σβηστά τώρα Μάκη όμως για λόγους ασφαλείας αν και θα έπρεπε να στείλεις σε προσωπικό μήνυμα
-
Αν κατάλαβα καλά κάνω πρώτα restore και μετά σβήνω τα files γιατί ξανάκανα factory reset και δεν τα βρίσκω όλα.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Δεν θα τα βρεις όλα γιατί μερικά από αυτά που έβαλα είναι για pattern και εφόσον δεν έχεις patterns αλλά pin δεν έχουν δημιουργηθεί. Σφησε αυτά που υπάρχουν και κοίτα αν υπάρχει το αρχείο gesture. key σβήσε και αυτό.
@derveni θα τα σβήσω
Redmi Note 3 pro -
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
-
@pellastores
Δεν το νομίζω γιατί η ελληνική rom βασίζεται σε source της eu. Αν θέλεις καλύτερο αποτέλεσμα στην λήψη φωτογραφιών δες σε αυτό το νήμα Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών και θα βρεις ενδιαφέροντα πράγματα ιδίως στην υπογραφή του μέλους @Antretng -
Και αυτό στο υπογράφω
(απάντησα για να βρείς εύκολα τα links) -
-
Καλησπέρα, χθες το βράδυ έβαλα το κινητό να φορτίσει για 2η φορά όταν ειχε φτάσει στο 10% (το χω 3 μέρες) και το πρωί είδα ότι είχε σταματήσει στο 98%(έγραφε 3 λεπτά για πλήρης φόρτιση) αλλά δεν πήγε ποτέ στο 100% Είναι αυτό φυσιολογικό;
Έχω το 4 ram/64 rom (snapdragon) global και έχω αναβαθμίσει σε 9.0.5.0 stable
*Είμαι καινούργιος στο forum και ελπίζω να είναι η σωστη ενότητα
Ευχαριστώ πολύ -
Αμά το βγαζες και το ξαναβαζες στη μπρίζα θα πηγαινε 100%; Αν ναι θέλει καλιμπράρισμα η μπαταρία.
Θα το αφήσεις να αδειάσει ώστε να κλείσει η μπαταρία. Όταν κλείσε ξανανοιξε ώστε να ξανακλείσει. Αφού το κάνεις αυτό φόρτισε το με τη συσκευή να είναι κλείστη. Όταν φτάσει 100%, βγάλε το καλώδιο και άνοιξε το.
Αν τυχόν το ανοίξεις και δεν είναι 100%, βάλτο πάλι μπρίζα μέχρι να φορτίσει πλήρως. Αφού δείξει 100%, βγάζεις καλώδιο και πατάς επανεκκίνηση. Αν δεν είναι πάλι 100%, επαναλαμβάνεις διαδικασία.
Όταν δείξει 100% θα πρέπει να το αφήσεις να κλείσει απο μπαταρία και το φορτίζεις πάλι με κλειστή τη συσκευή ως 100% και είσαι έτοιμος.
Αυτό γενικά ταλαιπωρεί τη μπαταρία οπότε δεν συνιστώ να το κάνεις συχνά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα