Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Παιδιά είμαι με την xtrvv 7.5.18. μπορώ να περάσω την τελευταία miui 9 aroma μόνο με απλά wipes; Θα έχω πρόβλημα;
-
Μπορεί να έχεις. Πέρασε την με απλά wipe και αν δεις να σε βγάζει κάποιο πρόβλημα τότε την ξανά περνάς με factory reset
Redmi Note 3 pro -
Ο/H Makis Kosmas Chatoutsidis έγραψε:
Παιδιά είμαι με την xtrvv 7.5.18. μπορώ να περάσω την τελευταία miui 9 aroma μόνο με απλά wipes; Θα έχω πρόβλημα;
Αν όμως συναντήσεις διάφορα προβλήματα μετά το Update, θα χρειαστεί να κάνεις Factory Reset και Flash πάλι την νέα ROM, με αποτέλεσμα να σετάρεις τα πάντα από την αρχή. -
Καλημέρα όταν κάνω Check για virus Mou βγάζει πάντα αυτο το μήνυμα και ενώ κάνω forbit πάλι το ξαναβγαζει.
Τι είναι αυτό? -
Βρε παιδια πως θα σταματησω καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο να μου βγαζει not activating sim card στις ειδοποιησεις?
Με νευριαζει το ρημαδι. -
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Ψαχνεις την εφαρμογή ''xiaomi sim activate service'' και κλεινεις τις ειδοποιήσεις
Ή όταν σου βγει ξανα πατάς συνεχομενα πάνω στην ειδοποίηση και τις κλεινεις απο εκεί
-
Παιδιά ,αλλαγή οθόνης από Ηράκλειο Κρήτης ξέρετε κανένα κατάστημα και τι τιμή έχει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδια μια βοηθεια. στο mido του γιου μου εγινε πριν λιγο το εξης:εκανε διπλη εφαρμογη το instagram και μολις εβαλε το δευτερο account στη δευτερη εφαρμογη, τον πεταξε στην αρχικη οθονη και μετα απο 20 δευτερα περιπου μαυρισε η οθονη, με τα τρια πληκτρα απο κατω να ειναι φωτισμενα. Μπηκε twrp, εκανε wipe cache + dalvik cache αλλα στο μπουταρισμα αντι για mi logo του βγαζει android logo και μολις ανοιγει το τηλεφωνο, μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανα μαυρη οθονη. το εχει παθει κανεις αλλος; τωρα κατεβαζει global dev να του βαλει και βλεπουμε. Φορουσε 7.12.7 arwma.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Δεν υπάρχει λόγος να βάλει global developer, μπορεί να κάνει ένα factory reset από το TWRP.
Επίσης, ενώ είναι σε TWRP, μπορεί να βλέπει το κινητό στον υπολογιστή ως αποθηκευτικό χώρο για να πάρει αντίγραφα από φώτο κτλ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα