Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Καλήμερα, είπα να δοκιμάσω τον εργοστασιακό Miui Browser για λίγο, αφήνοντας στην άκρη τον εδώ και χρόνια χρησιμοποιούμενο UC Browser.

Δύο πράγματα όμως δεν βρήκα πως τα ρυθμίζουμε, εάν ρυθμίζονται βέβαια, και ζητώ βοήθεια:

Α) Πως αποθηκεύουμε μια ιστοσελίδα στην αρχική σελίδα.

Β) Όταν περνάω από την μία καρτέλα - ιστοσελίδα σε άλλη, κάνει αυτόματα refresh και την φορτώνει ξανά. Δεν θέλω να γίνεται αυτό, αλλάζει;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • @topmar Γιά το 1ο πατάς στις 3παύλες =>ερλαλειοθήκη=>πρόσθεση+ και το αποθηκεύεις στην αρχική σελίδα.
      Γιά το 2ο δεν το ξέρω αλλά πάτα το γρανάζι και ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις εκεί που λέει -στην επόμενη προηγούμενη σελίδα-
      Πάντως ο browser της μαμάς είναι σφαιράτος και με πολύ καλό video player!!
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Ο/H geotzia έγραψε:

@topmar Γιά το 1ο πατάς στις 3παύλες =>ερλαλειοθήκη=>πρόσθεση+ και το αποθηκεύεις στην αρχική σελίδα.
      Γιά το 2ο δεν το ξέρω αλλά πάτα το γρανάζι και ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις εκεί που λέει -στην επόμενη προηγούμενη σελίδα-
      Πάντως ο browser της μαμάς είναι σφαιράτος και με πολύ καλό video player!!

Για το 1ο, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο δικό μου μενού, πατώντας τις 3 παυλες (δεν υπάρχει η επιλογή για αρχική σελίδα). Δες την συνημμένη φώτο.

Για το 2ο, δεν βρήκα τίποτα.

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

Άκυρο, το 1ο το βρήκα.... Ευχαριστώ πολύ...

Έμεινε να βρω το 2ο...

• Mε ποιά ρομ είσαι;
      Δεν υπάρχει 3παύλες =>ερλαλειοθήκη=> + προσθήκη;;;
      Με πρόλαβες-άκυρο
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Ο/H geotzia έγραψε:

Mε ποιά ρομ είσαι;
      Δεν υπάρχει 3παύλες =>ερλαλειοθήκη=> + προσθήκη;;;
      Με πρόλαβες-άκυρο
      Με 9.0.5.0 Stable είμαι, το βρήκα, όλα καλά.

Για το 2ο δεν βρίσκω επιλογή....

• Καλησπέρα στην παρέα...
      Περιμένω με αγωνία από Banggood το κινητό, (Xiaomi Redmi Note 4 global) αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει (Παραγγελία 29/11/2017)... Τέλος πάντων... όταν έρθει ξέρω ότι με την αναβάθμιση θα πάρει την miui 9.
      Θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο? να βάλω καμιά ελληνική? Στα υπόλοιπα κινητά της οικογένειας δεν είχα κάνει τίποτα... αλλά μια και θα το χρησιμοποιώ εγώ, λέω να κάνω την διαφορά!!!
      Ευχαριστώ
    • Καλησπερα σας.Ειμαι νεος κατοχος του redmi note 4 και νεος σε android τηλεφωνο(ειχα microsoft).Θα ηθελα την κατανοηση σας και την βοηθεια σας στις ερωτησεις που εχω.Τα χαρακτηριστικα του ειναι:Εκδοση android 7.0NRD90Μ, εκδοση MIUI GLOBAL 9.0 σταθερη 9.0.5.0(NCFMIEI) RAM 4GB και μνημη 64gb.Περα απο τις βασικες ρυθμισεις δεν εχω κανει τιποτα αλλο.Αυτα που θελω να σας ρωτησω γιαιτ το ραδιο δεν εχει rds και δεν μπορω να ενεργοποιησω την ηχογραφηση (οπως και να βαλω τις αδειες δεν την ανοιγει).Θελω να μου πειτε οτι ειναι χρησιμο για τις ρυθμισεις του,τι να προσεχω και αν πρεπει να κανω εγγραφη στο MIUI FORUM που εχει το τηλεφωνο μου.
    • Ο/H lemouz75 έγραψε:

Αυτα που θελω να σας ρωτησω γιαιτ το ραδιο δεν εχει rds και δεν μπορω να ενεργοποιησω την ηχογραφηση (οπως και να βαλω τις αδειες δεν την ανοιγει).Θελω να μου πειτε οτι ειναι χρησιμο για τις ρυθμισεις του,τι να προσεχω και αν πρεπει να κανω εγγραφη στο MIUI FORUM που εχει το τηλεφωνο μου.
      Γιατί απλά δεν έχει RDS. Δεν το υποστηρίζει τουλάχιστον η ενσωματωμένη εφαρμογή. Δεν ξέρω ίσως με κάποια άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου το καταφέρεις βέβαια...
      Η ηχογράφηση αν πατήσεις στις 3 τελείες δεξιά "Έναρξη εγγραφής" πρέπει να δουλεύει (δεν σου βγάζει κάποιο παράθυρο να δεις κάτι άλλο). Όταν μετά πας στο "Εγγραφές" θα δεις την ηχογράφηση που έγινε.
    • Ευχαριστω πολυ γιατην απαντηση σου οσο αφορα το RDS.Θα μου απαντησει καποιος σχετικα με οτι δεν μου ανοιγει την ηχογραφηση (οπως και να βαλω τις αδειες δεν την ανοιγει).Θελω να μου πειτε οτι ειναι χρησιμο για τις ρυθμισεις του,τι να προσεχω και αν πρεπει να κανω εγγραφη στο MIUI FORUM που εχει το τηλεφωνο μου.Ευχαριστω....