Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλημέρα. Πέρασα την άρωμα stable χτες σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης. Προσπαθώ με την εφαρμογή link2sd να διαγράψω μερικές εφαρμογές συστήματος και να βάλω άλλες σαν συστήματος. Γίνεται να διαγράψω, αλλά όχι και να μετατρέψω τις εφαρμογές χρήστη σε συστήματος. Πχ θέλω να αλλάξω την εφαρμογή Mail και να βάλω της Yahoo σαν συστήματος. Μου βγάζει αυτό το σφάλμαΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
-
@tolias77 δυστυχώς το link2sd δεν συνεργάζεται σωστά με την Miui. Και δεν είναι τωρινό αυτό. Και όχι δεν μπορεις να πειράξεις εφαρμογές συστήματος. Το σχήμα ασφάλειας της Miui δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο..
-
@Bodai γινόταν στο redmi 4 Prime που είχα κανονικά
@fog μέσα από την εφαρμογή link2sd. Αλλά θα κοιτάξω αυτό που είπεςΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
Καλημέρα παιδιά,
Έχω ένα πρόβλημα με disconnects στο wifi και νομίζω δεν είναι μόνο σε ένα συγκεκριμένο αλλά και σε άλλα. Ένα λέει ένα μήνυμα που αναφέρει το DHCP αλλά εγώ συνδέομαι κανονικά και μετά από λίγο με πετάει. Εδώ έχω κάνει reboot και δεν έγινε κάτι. Στα άλλα (είναι στην ίδια εμβέλεια) απλά με αποσυνδέει και με ξανασυνδεει στο ίδιο ή σε κάποιο άλλο.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Καλησπέρα σας. Έχω κι εγώ το συγκεκριμένω μοντέλο αγορασμένο από ελληνικό σκρουτζομάγαζο εδώ και λίγες μέρες (global version). Έκανα και την αναβάθμιση αυτόματα σε MIUI 9 (9.0.5.0 stable). Δεν το έχω φορτώσει με πολλές εφαρμογές αλλά παρατήρησα στο AIDA64 λέει 4gb ram installed, 3598MB total memory, και 1415MB διαθέσιμα περίπου και πέφτει και λιγότερο. Το ίδιο και το CPU-Z.Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Είναι φυσιολογικό?
-
φυσιολογικοτατο. Μην ανησυχείς. Όσο περισσότερο μνήμη χρησιμοποιείται, τόσο καλλίτερα. Αν σου μιλάει μόνο ψάχνεται να δεις τι δεν πάει καλά...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
φυσιολογικοτατο. Μην ανησυχείς. Όσο περισσότερο μνήμη χρησιμοποιείται, τόσο καλλίτερα. Αν σου μιλάει μόνο ψάχνεται να δεις τι δεν πάει καλά...
-
αδερφιααα μου sossss.... Εκει που ολα ηταν κομπλε και εβλεπα nova go στο κινητο μας.. Μου ρχεται η ιδεα και αρχιζω και "διαγραφω" εφαρμογες που ετρεχαν στο παρασκηνιο για να καθαρισω λιγη ραμ... Και οπως τις "εσπρωχνα" προς τα πανω με το δαχτυλο ποολλλυ γρηγορα και μηχανικα... κατι μου πεταγε στην εμφανιση σαν κειμενο το οποιο ειχα την εντυπωση οτι ηταν το επιβεβαιωτικο για την διαγραφη και την ελευθερωση της μνημης... Ομως ηταν κατι αλλο το οποιο δεν το θυμαμαι και δεν προλαβα καν να το δω απλα ελεγε android και αναφορα ή ακυρωση... Και παταγα ακυρωση. Εεε ξαφνικα μαυρισαν ολα και δεν ξανανοιξε ...φτανω μεχρι εισαγωγη του pin (ανοιγει / κλεινει και restart κανει κανονικα) αλλα με το που περναω το ριν μαυριζει η οθονη και το μονο που πατιεται ειναι powerbutton βγαζει πτηση αθορυβο κλπ... Τι φταιει και τι κανω????
Φοραω την stable απο μαμα ειναι το global του πλαισιουREDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK) -
Μπες recovery με power & vol+ από κλειστό παρατεταμένα να μπεί και κάνε factory reset ή wipe data ( δεν θυμάμαι πως το γράφει), να δούμε εάν στρώσει.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα