Εάν όμως του βγάλει stock recovery , μπορεί να επαναφέρει εργοστασιακές ρυθμίσεις και να βρει λύση στο πρόβλημά του.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Κάτσε να δούμε τι level στα xiaomi έχει
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Εάν όμως του βγάλει stock recovery , μπορεί να επαναφέρει εργοστασιακές ρυθμίσεις και να βρει λύση στο πρόβλημά του.
-
-
Γνωριζει κανεις αν αξιζει τον κοπο να κανω update σε 9.0.7.0 μεσω αλλαγης χωρας σε ταιβαν? ελληνικα φανταζομαι θα εχει αυτη η εκδοση?my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
Κάτι έχεις μπερδέψει , το update της ρομ απλά διευκολύνεται όταν αλλάξεις την χώρα region σε Κίνα ,όταν υπάρχει πρόβλημα που παρόλο που έχει κυκλοφορήσει δεν μας έρχεται στον updater, αλλά δεν έχει καμία επιρροή όσον αφορά την μετάβαση από Global σε China rom.
Άν κατάλαβα καλά τον προβληματισμό σου. -
να σαι καλα μαν! μολις την εκανα την ενημερωση!my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
Ο/H derveni έγραψε:
Κάτσε να δούμε τι level στα xiaomi έχειδυστυχως δεν εχω και πολυ... Εμπειρια και δεν ειχα μπει καν στην διαδικασια να κανω instal στο pc μου και την εφαρμογη της miui το μονο που εκανα ηταν ενα register στο my miui απο το κινητο και που κ που εκανε και ενα save των αρχειων μου στο cloud αυτοματα... Οποτε παιδια δωστε τα φωτα σας και βημα βημα να δω τι μπορω να σωσω..
Να ενημερωσω οτι το εχω φορτισει μπας και νιωσει (αλλα δεν) εχω προσπαθησει για FR αλλα παλι μου βγαζει το ιδιο κειμενακι android.com.exe(νομιζω) με επιλογη ακυρωση ή αναφορα. - θα προσπαθησω να το τραβηξω φωτο απο αλλο κινητο για να το ανεβασω- και οτι και να πατησω μου κανει loop το ιδιο κειμενακι.. Χωρις να μου δινεται αλλη επιλογη απο το συνεχες πατημα power για τερματισμος του κινητου..
Ναι εχει 3 επιλογες οταν μπαινεις απο FR και ολο δοκιμαζω την 1η την δευτερη που λεει wipe data δεν την εχω δοκιμασει (μην γινει καμια μλκ και μετα μας κλαινε και οι πεστροφες).. Τι λετε να πρωτοκανω? Οι επιλογες ειναι 3 reboot wipe data και connect with miasistance
[approved][/approved]
REDMI NOTE 4X (MIDO) 64/4 MIUI GLOBAL 9.2|STABLE VERSION 9.2.1.0 (NCFMIEK) -
Wipe data κάνε τα άλλα δεν θα σου κάνουν τίποτα, έτσι και αλλιώς ή το σώζουμε αφού είναι τώρα μη λειτουργικό με αυτή την κίνηση ή το επαναφέρουμε με άλλους τρόπους , αυτός είναι ο λιγότερο χρονοβόρος τρόπος.
-
-
Παίδες χαίρεται. Μετά από πολύ καιρό. Από σήμερα είμαι κάτοχος και του note 4x. Στο 1ο βήμα για έλεγχο του bootloader μου βγάζει το πακατω μύνημα και δεν ξέρω τι κανω στη συνέχεια.'Ακυρο το κατάφερα
-
Υποθέτω ότι έχεις βάλεις drivers.
Δοκίμασε την εντολή: fastboot devices
ενώ έχεις συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή σε fastboot mode.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα