Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
που χρειάζεται. Το 1ο βήμα πέρασε και βλέπω την συσκευη με κάποιο αριθμο βάση του οδηγού. Κολλαει όμως στο 2ο βήμα.
Παιδιά ευχαριστώ τα κατάφερα κάπως και ο bootloader είναι κλειδωμένος. Τον αφήνω ως έχει -
-
έχω ένα redmi 4x. μέχρι η συσκευή αναγνωριζόταν κανονικά από το pc μου. φαντάζομαι ότι όταν πρωτοέστησα το πρώτο μου redmi εγκατέστησα κάποιους drivers αν κ δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανα. τώρα δοκίμασα να κάνω flash την τελευταία ρομ κ βλέπω ότι το κντ μου δεν εντοπιζεται όταν το συνδέω με το pc. ίσως έχει να κάνει με κάποιο update των win 10 που έγινε τελευταία δεν έχω ιδέα. σημασία έχει ότι η συσκευή δεν εμφανίζεται ούτε όταν ενεργοποιώ το debugging ούτε όταν επιλέγω το allow file transfer στο "use usb for:" menu που βγαίνει όταν συνδέω το κντ με το pc. τι κάνω ξανατρέχω τους drivers?s
-
Κατέβασε τους driver αν δεν τους έχεις και τρέξε το 3 που είναι Qualcomm xiaomi-miui.gr/community/index…ε-όλα-τα-Windows-x64-x86/
-
Παίδες καλημέρα. Το τηλ. της συζυγου τα σπάει.(note 4x). Επειδή νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει update αλλα το τηλ. δεν το βρίσκει.Τα στοιχεία
είναι στην φοτο , μήπως θα μπορουσατε να μου υπενθυμίσετε την ρύθμιση που αλλάζω για να την βρει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
@Manolis_Mar
Έχεις την τελευταία official stable global MIUI ROM for Redmi Note 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum. Αν βγει ενημέρωση θα εμφανιστεί ειδοποίηση στην συσκευή της. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Manolis_Mar
Έχεις την τελευταία official stable global MIUI ROM for Redmi Note 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum. Αν βγει ενημέρωση θα εμφανιστεί ειδοποίηση στην συσκευή της.
-
Σύμφωνα με το σημερινό κατάλογο για το ποια τηλέφωνα θα πάρουν την 9.2....
το δικό μας δεν είναι μέσα.
Εκτιμώ ότι θα είναι στα επόμενα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Σύμφωνα με το σημερινό κατάλογο για το ποια τηλέφωνα θα πάρουν την 9.2....
το δικό μας δεν είναι μέσα.
Εκτιμώ ότι θα είναι στα επόμενα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν βρίσκω το λόγο να μην πάρει την 9.2, σίγουρα θα τη πάρει απλά πρέπει να περιμένετε λίγο
Ρίξτε μια ματιά εδώ.
After our developers' continuous hard work, MIUI 9.2 Global Stable ROM has been released for some devices. At the same time, we are also trying our best to gradually release the update for other devices. But it may take some time. Hope you can wait patiently. Thanks for your understanding.Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα