Ποιο τζαμακι έχετε για οθόνη? Είχα ένα από πλαίσιο αλλά αν και.ελεγε για το redmi note 4x δε πατάει καλά και μου κάνει "νερά" ψηλά δεξιά. Έχετε βρει κάποια που να κάνει ακριβώς? Αν ναι μπορώ να έχω ένα λινκ? Ευχαριστώ
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Ο/H Panossar95 έγραψε:
Ποιο τζαμακι έχετε για οθόνη? Είχα ένα από πλαίσιο αλλά αν και.ελεγε για το redmi note 4x δε πατάει καλά και μου κάνει "νερά" ψηλά δεξιά. Έχετε βρει κάποια που να κάνει ακριβώς? Αν ναι μπορώ να έχω ένα λινκ? Ευχαριστώ
Προσωπικά δεν τα χωνεύω τα τζαμάκια, μόνο αν έρθει από τη μάνα του φορεμένο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ήδη του είχα βάλει αλλά με τσαντισε σήμερα και το έβγαλα γιατί πήρε αέρα στα πλάγια και δε μπορούσα να το βλέπω. Το έχω χωρίς τζαμακι 4 ώρες, θέλω να πάω για μια μπύρα και το σκέφτομαι μη γίνει καμία γρατζουνιά. Έτσι δε μένει το κινητό με τη καμία
Απλα ψάχνω κάτι που να εφαρμόζει τέλεια για να αποφύγω τον αέρα. Παρόλα αυτά σεβαστή η άποψη σου. -
Εγώ έχω βάλει αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την μη ύπαρξη κενών.
xiaomi redmi note 4x tempered glass full cover snapdragon 625 xiaomi redmi note 4 note 4x mofi screen protector ultra thin
s.aliexpress.com
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
xiaomi redmi note 4x tempered glass full cover snapdragon 625 xiaomi redmi note 4 note 4x mofi screen protector ultra thin
xiaomi redmi note 4x tempered glass full cover snapdragon 625 xiaomi redmi note 4 note 4x mofi screen protector ultra thin-in Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Μήπως τώρα ανοίγει???
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τώρα ανοίγει
Ευχαριστώ πολύ. Πολλές μέρες όμως για να αφήσω το κινητό έτσι. Θα πρέπει να ξαναπάρω από εδώ μέχρι να έρθει το άλλο.
-
Παρά την ανακοίνωση της xiaomi ήρθε σήμερα.
Ναι μόλις τσέκαρα και την έβγαλε διαθέσιμη, το απόγευμα θα την ενημερώσω.
Και εγώ μόλις την έκανα. Γύρω στα 15 λεπτά συνολικά περίπου
-
Γειά χάρα σε όλη την παρέα.Διάβασα πάντως οτι έχει πολλά bugs..αλλά θα το δούμε στην πορεία αυτό.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα