Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
-
Πρακτική και η ένδειξη δεδομένων στο συρόμενο μενού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H silouanos έγραψε:
Καλησπέρα.Μετα την τελευταία αναβάθμιση της rom (9.2.1.0 NCFMIEK) μου εμφανίζεται ένα περίεργο σηματακι πάνω στην μπάρα στο wifi.Ξερει κανεις τι είναι? Ευχαριστώ
Τα βελάκια δηλώνουν την κίνηση δεδομένων,
= Upload (Αποστολή δεδομένων)
Download (Λήψη δεδομένων) -
Για να δούμε τι αλλαγούλες έκαναν...
-
Ο/H silouanos έγραψε:
Καλησπέρα.Μετα την τελευταία αναβάθμιση της rom (9.2.1.0 NCFMIEK) μου εμφανίζεται ένα περίεργο σηματακι πάνω στην μπάρα στο wifi.Ξερει κανεις τι είναι? Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που σου έγραψαν ήδη (η κίνηση data). Εμείς με τα santoni που έχουμε 9.1.1.0 από το Νοέμβρη το είχαμε ήδη. Στις 9.0.Χ.Χ που είχαν τα Mido προφανώς έλειπε μέχρι σήμερα που πήραν κι αυτά. -
παιδια καλησπέρα!
Είμαι η Αναστασία κ μόλις παρέλαβα το redmi note 4 snapdragon! Θα ήθελα τη βοήθεια σας... Πιστεύω να είναι κάτι απλό...
Ήχος όταν κλειδώνει κ ξεκλειδωνει το τηλέφωνο παιζει;;;; -
@Anastasia! Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Εαν το κινητό σου είναι με το snapdragon επεξεργαστή, είναι το mido και εδώ είναι η δική του κατηγορία.
Για να είμαστε όμως σίγουροι καλό είναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε τα χαρακτηριστικά του. -
Ο/H Anastasia! έγραψε:
παιδια καλησπέρα!
Είμαι η Αναστασία κ μόλις παρέλαβα το redmi note 4 snapdragon! Θα ήθελα τη βοήθεια σας... Πιστεύω να είναι κάτι απλό...
Ήχος όταν κλειδώνει κ ξεκλειδωνει το τηλέφωνο παιζει;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα. Μετά την νέα αναβάθμιση MIUI 9 STABLE 9.2.1.0, δεν μπορώ να προσθέσω καινούρια συσκευή στο Mi remote. Μου βγάζει το menu, διαλέγω συσκευή, μου βγάζει να δημιουργήσω καινούρια αίθουσα, βάζω όνομα και δεν πατιέται το κουμπί δημιουργία. Έκανα restart, τίποτα. Να κάνω επανεγκατάσταση μήπως λειτουργήσει? Αλλά θα χάσω όλες τις συσκευές. Δέκτες όλες οι προτάσεις.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
-
Παιδιά καλησπέρα κ από εμένα. Από εχθές, μετά την αναβάθμιση, καταναλώνει την μπαταρία σαν τρελό.
Δεν πέρασα κάποια καινούρια εφαρμογή γι αυτό κ η παρατήρηση..
Συνήθως με την στάνταρ χρήση που κάνω, θέλει φόρτιση το 2ο επόμενο βράδυ και τώρα δεν έχει διαρκέσει καν 24 ωρο..
Είναι μόνο δικό μου θέμα η έχει συμβεί κ σε κάποιον άλλο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα